Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ödülü, camilerine bağışladılar

Ödülü, camilerine bağışladılar

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde düzenlenen futbol etkinliğinde, turnuva şampiyonu olan takıma verilen para ödülünün sel felaketinde hasar gören camiye aktarıldığı bildirildi.


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde düzenlenen futbol etkinliÄŸinde, turnuva ÅŸampiyonu olan takıma verilen para ödülünün sel felaketinde hasar gören camiye aktarıldığı bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye baÄŸlı Çevlik köyünde tertip komitesi tarafından “Köyler Arası Futbol Turnuvası” gerçekleÅŸtirildi.
Final maçında Kızılcapınar ile Güneşli karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Kızılcapınar takımını 4-3 mağlup eden Güneşli şampiyon oldu. 6 takımın katıldığı ve 20 gün devam eden turnuvanın sonunda şampiyonluğa ulaşan Güneşli köyü takımının oyuncuları, turnuvadan elde edilen para ödülünü, geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinde zarar gören Güneşli Köyü camisine bağışladılar.
EN BAÅžINDA KARAR ALMIÅžLAR…
Gazetecilere konuşan takım kaptanı Ufuk Akdeniz, turnuvanın başından itibaren bu kararı aldıklarını belirterek şunları söyledi:
“Turnuvaya katılım ücretini kendi aramızda toparlarken ‘kazandığımız takdirde geçen ay sel de zarar gören camimize verelim’ kararını almıştık. Ä°lk maçtan son maça kadar inandık, istedik ve bunu tüm rakiplerimizi yenerek baÅŸardık. Aldığımız para ödülünü camimiz de kullanılmak üzere köy imamıza teslim ettik. Tüm hayırseverleri camimize yardım etmeye bekliyoruz.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran3
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Mustafa Yıldızhan

16 Eylül 2019 - 22:58

Duzenlemiş oldugumuz köyler arası çevlik Gençlik spor turnuvasında başarılı olan kelçe Gençlik spor şampiyon oldu ve en önemlisi takdiri hak eden davranışta bulunup camii ye yapılan yardım bizi onurlandırdı gerçekten çok teşekkür ediyorum

Yorum Yazın

Canlı Radyo