13 o C Kdz. Ereğli

ÖDÜLE DOYMUYORLAR!..

Gündem 8 yıl 5 ay 2 gün 21 saat 45 dakika önce 4207

Haberi Paylaşın

Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı ve Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile, 22 ilden 88 öğretmenin katılımıyla, “Sosyal Girişimci Öğretmenler Sosyal Girişimcilik Proje Yarışması” düzenlendi.

“Sosyal Girişimci Öğretmenler“ proje yarışması eğitim öğretim alanındaki sorunların çözümü için yeni ve iyi uygulamaları hayata geçiren öğretmenler aracılığıyla, öğrenci olan gençlerin de ilham alarak çözümün bir parçası oldukları konusunda farkındalık sağlamak amacıyla düzenlendi. Eğitim öğretim alanında önde gelen sorunlara yenilikçi çözümler getirmek üzere düzenlenen “Sosyal Girişimci Öğretmenler” proje yarışmasına 475 proje başvurdu.

Yarışmaya Çaycuma ilçesi Çaydeğirmeni Toki İlkokulu ve Zonguldak MEM bir, Kdz. Ereğli Kepez İzmirlioğulları Ortaokulu Proje Ekibinin hazırlamış olduğu üç proje ile başvurdu. Kepez İzmirlioğulları Ortaokulu proje ekibinde bulunan Okul Müdürü İsmet KALIÇLI ve Bilişim Teknolojileri öğretmeni Seda ARIKAN koordinatörlüğünde yürütülen, “Sen de gel”, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Mesut Rahmi CİNEMRE Emrullah AYDIN Arzu ÇETİN, Haydar ÇEBİ Ayhan TOPALOĞLU ve Türkçe öğretmeni Memduh ACAR tarafından hazırlanan “Şuurlu Mezunlar”, İsmet KALIÇLI, Hatice DERELİ, Nurettin YEŞİLÇİÇEK Mustafa İLGİ, Onur GÜNEYOĞLU ve Mesut Rahmi CİNEMRE’nin hazırladığı “Yeşeren Kalpler” adlı çalışmalar, seçkin olarak kabul edilen ilk 42 proje arasına girerek finale kaldı. Böylece Samsun’da yapılan ödül törenine katılmaya hak kazandı.

“Sosyal Girişimci Öğretmen Proje Yarışması” ödül töreni Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde gerçekleşti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, Amisos Çok Sesli Korosu ve Anadolu Yıldızları Ritm Grubu’nun mini konseri ile devam etti. Programda protokol konuşmalarının ardından, projeye katılan 22 ilin tanıtım filmi gösterildi. Ödül törenine Kepez İzmirlioğulları Ortaokulu Proje Ekibini temsilen görevlendirilen, okul öğretmenlerinden Mesut Rahmi CİNEMRE katıldı. Tören ödüllerin takdimi ile son buldu.

Kepez İzmirlioğulları Ortaokulu proje ekibini göstermiş oldukları başarıdan ötürü kutluyor, başarılı çalışmalarının devam etmesini diliyoruz.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 2 saat 8 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
17 saat 20 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 21 saat 25 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 20 saat 59 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 18 saat 38 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 15 saat 14 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 1 saat 42 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
19 saat 49 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 19 saat 30 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !