Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ocakçı,Bilgilendirmeye devam ediyor

Ocakçı,Bilgilendirmeye devam ediyor

CHP Karadeniz EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Åžerif Sertan  Ocakcı, “Hiçbir ÅŸey anlatmadan, izah etmeden, sloganlarla günleri tüketenlerin tek amacı oy avcılığı ve bunu bilgi kirliliÄŸi yaparak uyguluyorlar” dedi.

Ocakcı, 16 Nisan tarihinde gerçekleÅŸtirilecek olan Anayasa DeÄŸiÅŸikliÄŸi Referandumu öncesindeki çalışmaları  kapsamında ilçe yöneticileriyle birlikte Gümüşhaneliler DerneÄŸi’ni ziyaret etti. Sertan Ocakcı, 16 Nisan Anayasa DeÄŸiÅŸikliÄŸi Referandumu ve sorunlar hakkında bilgi verdi.Gümüşhaneliler DerneÄŸi baÅŸkanı Lokman Öztürk ve dernek üyesi gençler, sohbette her vatandaÅŸ gibi Anayasa Referandumu hakkında bilgi sahibi olmadıklarını ifade etti.

Gümüşhaneliler DerneÄŸi gençleri televizyon ekranlarından bilgi almak isteyen fakat ÅŸu ana kadar Evet tarafından tatmin edici hiçbir bilginin kendilerine verilmediÄŸini söyledi.

ÃœLKENÄ°N HER VATANDAÅžINI KUCAKLAMALI

CHP ilçe BaÅŸkanı  Sertan Ocakcı, Gümüşhaneliler DerneÄŸi üyesi gençlerine bunca sorunun içindeyken, ülkenin geleceÄŸini ilgilendiren böylesine önemli bir anayasa deÄŸiÅŸikliÄŸinin oldu bitti ye getirilmek istendiÄŸini anlattı.“Anayasa metinleri Ã¼lkenin her vatandaşını kucaklamalı. Fakat ÅŸimdi ülkemizin insanlarını ikiye bölüyoruz” diyerek sözlerine devam eden Ocakcı, kendilerine her zaman söz verip, unutan ve sandık sonucuna baÄŸlı bırakıldığından ve bu yolla da oy avcılığından baÅŸka bir amacın olmadığını belirtti.

Ocakcı, “Bu sandığı vatandaşın önüne koyanlardan, anayasa deÄŸiÅŸiklikleriyle ilgili net bir bilgi bile alamayan vatandaÅŸ, gönülleri hangi siyasi partiden yana olursa olsun, bu ülkenin yönetimini tek bir kiÅŸinin ellerine bırakmamakta kararlı. Hiçbir ÅŸey anlatmadan, izah etmeden, sloganlarla günleri tüketenlerin tek amacı oy avcılığı ve bunu bilgi kirliliÄŸi yaparak uyguluyorlar” dedi.

BU DEĞİŞİKLİK CUMHURİYETE ZARAR VERİR

KonuÅŸmasının ilerleyen bölümlerinde,  CumhurbaÅŸkanı’na verilmek istenen yetkileri madde madde açıklamaya çalışan CHP Ä°lçe BaÅŸkanı Åžerif Sertan Ocakcı, tek bir kiÅŸiye bazı yetkilerin verilmesiyle ülkenin kolayca eyaletlere bölünebilir hale geleceÄŸini iddia etti. Eyalet sistemi ile vatandan toprak bile verilebileceÄŸini kaydeden Ocakcı;  Bu deÄŸiÅŸiklikler Cumhuriyet’e zarar verir. Peki Cumhuriyet, bugüne kadar kime ne zarar verdi?"  dedi.

 “17 NÄ°SAN YALANI”

17 Nisan’dan itibaren ülkemizde her sorunun kalkacağı, her ÅŸeyin güllük gülistanlık olacağı yalanını söyleyenlerin bu yalan söylemlerine itibar edilmemesi gerektiÄŸini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Åžerif Sertan Ocakcı, “referandumda sandıktan evet çıkması durumunda, Türkiye’yi bekleyen en büyük tehlikenin kuvvetler ayrılığı ilkesinin yok edilmesi olduÄŸuna vurgu yaptı.  Bu güzelim ülkede hakimlerimizin, savcılarımızın parti olmasının önü açılıyor. Biz adalete bağımsız olduÄŸu için güveniyoruz. Ä°ÅŸte bu yüzden partili CumhurbaÅŸkanı, partili yargı, partili adalet istemiyoruz” dedi.

SAYGISIZLIK YAPILIYOR

Ocakcı, “referandumda hayır oyu vereceklere terörist, diyenler saygısızlık yapıyorlar. Terörist ile vatandaşı birbirine karıştırmış durumdalar. Ortaya gerekçelerini koyamayanlar, çaresiz kalınca suçlamadan baÅŸka bir ÅŸey yapamıyorlar.  Bizler Åžehit, gazi torunlarıyız. Bizler, her ÅŸerefli Türk  vatandaşı gibi  Çocuklarımıza  Cumhuriyet sevdasını, faziletini devredeceÄŸiz; ve onlara da teslim aldıkları bu emaneti gururla taşımaları gerektiÄŸini anlatacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Sertan Ocakcı ve beraberinde ki ilçe yöneticileri, Gümüşhaneliler DerneÄŸi Ãœyesi gençlerle yaklaşık iki saat sohbet ettikten sonra Ocakcı,  Dernek baÅŸkanı Lokma Öztürk ve dernek üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teÅŸekkür etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo