Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

OCAKÇI: “KAVGAYI BİTİRECEĞİM”

OCAKÇI: “KAVGAYI BÄ°TÄ°RECEĞİM”

Kdz.EreÄŸli’de Pazar günü gerçekleÅŸtirilecek CHP Ä°lçe Kongresinde ilçe baÅŸkanlığı için; halen belediye meclis üyeliÄŸi görevinde de bulunan mimar Sertan Ocakçı da aday olduÄŸunu düzenlediÄŸi basın toplantısıyla duyurdu.

“KENTE BORCUMUZU HÄ°ZMET EDEREK ÖDEYECEĞİZ”

Parti binasında düzenlenen basın toplantısının başında özgeçmiÅŸinden bahsederek kendisini tanıtan Ocakçı, neden aday olduÄŸunu “EreÄŸli’nin tamamına hizmete talibim” sözleriyle açıklayarak, “Bu kente olan borcumuzu hizmet ederek ödeyeceÄŸimizin de farkındayız. Çıktığımız bu yolda partililerimizden, eski ve yeni yöneticilerimizden, eski ve yeni meclis üyelerimizden ve CHP tabanından, her kesiminden kabul görmenin mutluluÄŸunu yaşıyoruz. Bu mutluluk bizleri daha da yüreklendiriyor. Talip olduÄŸumuz bu makamın ne kadar meÅŸakkatli olduÄŸunu biliyoruz. Aynı zamanda ne kadar onurlu bir görev olduÄŸunun da farkındayız. Bu göreve talibiz çünkü bizler, CHP’nin baÅŸarı çıtasını gençliÄŸimizle, enerjimizle, ulaÅŸabileceÄŸimiz en yüksek yere taşımayı düşünüyoruz.” dedi.

“PARTÄ°NÄ°N NEFERÄ°, HAMALI OLMAK, GÖREV ALMAK Ä°STÄ°YORUZ”

Ocakçı, CHP olarak EreÄŸli’de kaybettiklerini geri almayı hedeflediklerini belitti ve “Fakat biliyoruz ki, geri almak istediÄŸimiz deÄŸerler ancak çok çalışarak olur. Ve biz bunun da farkındayız. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaÅŸlarım bu partinin neferi, hamalı olmak, görev almak istiyoruz. Çünkü biz, bu partiyi bir yere taşıyabilmek istiyoruz. Bilgi ve birikimimizle bir ÅŸeyler yapabilmek istiyoruz. EreÄŸli’nin 93 köyünde, 3 beldesinde, merkezinde dertlilerin dermanı, sorunların çözümü olmak istiyoruz. Bunu da kendimize amaç ediniyoruz. Biz bu birlikteliÄŸimizin yaratacağı enerjinin, örgütümüzün sorunlarına çözüm olacağına inanıyoruz, bunun farkındayız ve çözüm biz olmak istiyoruz.” diye konuÅŸtu.

 “KAVGA SEBEPLERÄ°NÄ° TEK TEK ORTADAN KALDIRACAÄžIZ”

Ekibi ile birlikte parti içi birliği sağlayacaklarına ve partililerle dayanışma içinde çalışacaklarına söz verdiklerini söyleyen Ocakçı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biz, bu partiye her katkıyı saÄŸlayanlara teÅŸekkür edip, onurlandıracağımıza söz veriyoruz. Herkese sıcak ve samimi olacağımıza, ayrımcılık yapmayacağımıza, kavga sebeplerini tek tek ortadan kaldıracağımıza söz veriyoruz. Partililerimizin her birine adım adım yaklaÅŸacağımıza, ellerimizi uzatacağımıza ve her eli sıkı sıkı tutacağımıza söz veriyoruz. Söz veriyoruz ki; barış, dayanışma içinde, bir birine güvenen bir CHP inÅŸa edeceÄŸimize de söz veriyoruz. Son olarak, söz verdiÄŸimiz bir ÅŸey daha var; ArkadaÅŸlarımızla beraber Atatürk’ün ’iki büyük eserim’ dediÄŸi Cumhuriyetimize ve partimize sahip çıkacağımıza söz veriyoruz.”,

Çok sayıda CHP’li belediye meclis üyesinin de katılarak Ocakçı’ya destek oldukları toplantıda CHP Ä°lçe BaÅŸkanı Hayrettin Kartal ve kalabalık partili grubu hazır bulundu.

Hatırlanacağı üzere önceki gün de partinin eski ilçe başkanlarından Yaşar Balcı adaylığını açıklamıştı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo