Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MADENOĞLU ANLATIYOR!..

MADENOÄžLU ANLATIYOR!..

EreÄŸli Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu, gazeteci Fikri Kapan’ın EreÄŸli FM’de hazırladığı ’Fikri Kapan’la Burada KonuÅŸalım’ isimli radyo programında konuÅŸuyor.

Her hafta yayınlanan programın konuÄŸu Kaymakam Nazım MadenoÄŸlu oldu. MadenoÄŸlu, selamlama konuÅŸması yaptığı programda aktardıklarında, görev yaptığı diÄŸer il/ilçe sınırlarında başına gelen anılarını anlatıyor. 
Kapan’a, bir ilçeye baÄŸlı mezrada yoÄŸun kar yağışı nedeniyle yaÅŸanan zorlu görevi anlattığı bir anısında, üzerlerine çığ düşme tehlikesi ile karşılaÅŸtıklarını anlattı. 
Madenoğlu, ağır (paletli) makinelerle, farkında olmadan buz tutmuş gölün üzerinden geçerek felaket yaşandığı köye ulaştığını söyledi.

Kapan, sorularını soruyor. MadenoÄŸlu’nun konuÅŸmalarından satır baÅŸlarıyla:

*EreÄŸli’ye atanmaktan dolayı çok memnunum. Görev öncesi bana anlatılandan daha fazlasını buldum, çalışılası bir yer.

*Yollar konusunda, tahminim gerisinde bir manzarayla karşılaÅŸtım. Devrek’e doÄŸru köylerimizin ağırlıklı kaldığı yolumuz var. O yolumuzun, daha önce yapılmasını umardım. Bunun dışında, beni ÅŸaÅŸkınlığa uÄŸratacak bir durumla karşılaÅŸmadım.

*Bize söylen bilgiye göre, Mayıs ve Haziran aylarında, hastane yönündeki  (Ömerli mevkisi) kavÅŸak açılacak. Terminale de ulaşım kolay saÄŸlanmış olacak.  Ancak, EreÄŸli/Devrek yolunun kalitesinin yükseltilmesi konusunda yoÄŸun talep var.

*Köylerimizde, sular var. Suyu yetersiz olan 6 adet köy var. Ama zaman zaman yaşanabilecek kuraklığa ya da şebekede yaşanacak arızalarda su kısıntıları olmuştur. Ancak ciddi manada su sıkıntısı yok.

*Köylere Hizmet Götürme Birliği, çalışmalarını yapıyor. Köylere, 100 bin metre kare parke gitti. 2015 yılında 115 bin metre kare parkeyi köylere ulaştırdık. Neredeyse 300 kilometre alan kadar adeta yol döşemiş olduk. Hedeflerimizin yüzde yüz gerçekleştiği alanlarımız oldu.

*Toplum, dinamik bir yapıya sahiptir. Bu yapıya getirilecek hizmetlerin sürekli olması lazımdır. Bunun için bazı hizmetlerin ne derece yerine getirildiği konusu takip edilmesi gereken bur husustur. Kaymakam olarak ise koordinasyon görevimiz var. Kamuda işlerin takip edilmesi gerekin. Bu denenle, prensip olarak işlerimizi takip ediyoruz ve bunun sonucunu da alıyoruz.

Program sürüyor, dinlemek için, aşağıda verilen linki tıklayınız...

http://www.yayindakiler.com/player/players.php?ID=292

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo