13 o C Kdz. Ereğli

O DOKTOR, SARAY’A DAVET EDİLDİ!..

Gündem 7 yıl 10 ay 2 gün 10 saat 7 dakika önce 2696

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Devlet Hastanesinde, oruçlu vatandaşların mesai saatlerinde poliklinikten faydalanmakta yaşadığı zorluklar nedeniyle gönüllü olarak iftardan sonra hastalara poliklinik hizmeti vererek örnek teşkil eden Başhekim Genel Cerrah Uzmanı Ozan Özlücan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak Cumhurbaşkanlığı Sarayındaki iftar programına katılacak.

Alaplı ilçesinde 2011 yılından bu yana görev yapan Genel Cerrah Uzmanı Ozan Özlücan 13 Nisan 2016 tarihinde Başhekimlik görevine başlamasının ardından çok önemli hizmetlere imza attı. Bu süre içinde Alaplı Devlet Hastanesine dijital röntgen cihazı kazandıran Özlücan, ilçede çok nadir yapılan böbrek taşı ameliyatlarını gerçekleştirerek hastane de çok başarılı ameliyatların yapıldığı imajını da kazandırmış oldu. Son olarak Özlücan’ın Ramazan ayı dolayısıyla oruçlu vatandaşların mesai saatlerinde poliklinikten faydalanmakta yaşadığı zorluklar nedeniyle gönüllü olarak iftardan sonra hastalara akşam 21.00 ve 00.00 saatlerinde poliklinik hizmeti vermesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dikkatini çekti. Özlücan’ın başlattığı bu uygulamanın Türkiye genelinde model olarak gösterildiği belirtilirken Ozan Özlücan bu akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak Cumhurbaşkanlığı Sarayındaki iftar programına katılacak.

Özlücan’ın bu akşam Cumhurbaşkanlığı Sarayındaki iftar programına katılması dolayısıyla Alaplı halkına bu akşam için poliklinik hizmeti veremeyeceği belirtildi.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 15 saat 9 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 16 saat 21 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 10 saat 26 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 7 saat 39 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 4 saat 15 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
14 saat 43 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 12 saat 22 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 8 saat 31 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 13 saat 29 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !