Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

NİCE SENELERE HAKİMİYET!.

NİCE SENELERE HAKİMİYET!.

Zonguldak Bölgesi’nin en köklü gazeteleri arasında yer alan Hakimiyet, bugün 36 gururu yılını geride bırakarak, 37. Yayın yılına adım attı.

1 Mart 1980’de merhum Yaman’ın “Ereğli’nin sesi’ ismi ile yayın hayatına başlattığı gazeteniz, 1986’da renkli ve bölgesel yayına geçme arzusuyla; yaptığı anket sonucuna göre ismini de “Hakimiyet” olarak değiştirmişti.

Merhum Yaman’ın, 1997’de işadamı Nurettin Balcı’ya devrettiği, ondan da Ali Osman Danışmaz imtiyaz sahipliğine geçen Hakimiyet, 1998’de işadamı Remzi Özbirinci tarafından alınmış, 2012’ye kadar da yayın hayatını bu şekilde sürdürmüştü.

Özbirinci’nin ticari yaşamındaki zorlukları nedeniyle kapatmaya karar verdiği Hakimiyet’e sahiplenen ise hemen hemen kuruluşundan günümüze bünyesinde bulunan Fikri Kapan oldu.

Eşi Zeliha Fatma Kapan’ın Yazı İşleri Müdürlüğü’nü yürüttüğü Hakimiyet’in ’kapanacak olmasına’ gönlü razı olmayan Kapan, günün zor koşullarına rağmen üstlendiği ’İmtiyaz sahipliğinde’ gazeteniz Hakimiyet ve yayın organı bünyesindeki ereglihakimiyet.com’u yaşatmayı sürdürüyor.

Ereğli FM ailesi olarak Hakimiyet Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü kutluyoruz.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo