Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

NECLA SAĞLAM’IN ANNESİ KONUŞTU!.

NECLA SAÄžLAM’IN ANNESÄ° KONUÅžTU!.

Zonguldak’ta, yalnız yaÅŸadığı evinde 24 Åžubat’ta bıçaklanarak öldürülen 22 yaşındaki Necla SaÄŸlam’ın annesi Serpil Gökyer, polis ekiplerinden kızının dairesinin anahtarını teslim alarak eÅŸyalarını Isparta’ya gönderdi.

MeÅŸrutiyet Mahallesi BaÄŸlık Caddesi’nde yaÅŸayan SaÄŸlam’ın, evinde bıçaklanarak öldürülmüş bulunmasıyla ilgili yürütülen soruÅŸturma kapsamında anne Gökyer ve yakınları Zonguldak’a gelerek, Ä°l Emniyet Müdürlüğü AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğünden genç kızın evinin anahtarını teslim aldı.

Serpil Gökyer ve yakınları, SaÄŸlam’ın evindeki eÅŸyaları, bir nakliye aracına yükleyerek Isparta’ya gönderdi. 

Gökyer, gazetecilere yaptığı açıklamada, evladının dürüst ve terbiyeli bir kız olduÄŸunu söyledi.

Kızının kimseye karışmadığını anlatan Gökyer, "Benim kızımın suçu ve günahı yoktu. Biz çocuklarımızı hiç dışarı gönderemeyecek miyiz? Çocuklarımızı ne zorluklarla büyütüp bugünlere getiriyoruz. Bu katiller böyle yapsın diye mi büyütüyoruz? Bunların birkaçını idam ederlerse bir daha kimse yapamaz. Kaç tane genç kızımız, çocuÄŸumuz, kadınımız öldü. Benim kızımdan ne istediler?" ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Kızının yetiÅŸtirme yurdunda büyüdüğünü ifade eden Serpil Gökyer, "Ben çocuklarımı asgari ücretle okuttum. Liseye geldiÄŸinde babası onu okuldan alarak çalıştırmak istedi ve darbetti. Devlet de kızımı elimizden aldı. Kızım daha sonra üniversiteyi bitirmesinin ardından Türkiye TaÅŸkömürü Kurumuna (TTK) memur olarak atandı. Eline ekmeÄŸini aldı diye sevindim, kimseye muhtaç olmayacaktı. Kızımı pislikler de burada buldu. Biz evimize ihtiyacımız olduÄŸunda bir tamirci, tesisatçı ve kimseyi alamayacak mıyız? Biz kime güveneceÄŸiz?" diye konuÅŸtu. 

- Olay

Necla SaÄŸlam, 24 Åžubat’ta evinde bıçaklanarak öldürülmüş, cinayetle ilgili SaÄŸlam’ın erkek arkadaşı olduÄŸu ileri sürülen S.Ç, mesai arkadaşı K.Y. ile erkek arkadaşı olduÄŸu iddia edilen H.T. gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen 3 kiÅŸi, yurt dışına çıkış yasağı konularak salıverilmiÅŸti. 

Cinayeti iÅŸlediÄŸi iddiasıyla gözaltına alınan Tolga Kudu, mahkemece "kuvvetli suç şüphesiyle" tutuklanmış, zanlıdan alınan DNA örnekleri, Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Polis Laboratuvarları Dairesi BaÅŸkanlığına gönderilmiÅŸti. DNA incelemesinde, Kudu’dan alınan kan örneÄŸi, maktulun tırnak arasında kalan deri örnekleriyle uyuÅŸmuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo