Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İŞTE KÖPEĞİN YAŞADIĞI DEĞİŞİM!..

İŞTE KÖPEĞİN YAŞADIĞI DEĞİŞİM!..

EreÄŸli’de uyuz nedeniyle tüyleri dökülmüş ve aşırı zayıflamış halde bulunan Alman kurdu cinsi köpeÄŸin 6,5 aylık tedavinin ardından yaÅŸadığı deÄŸiÅŸim, görenleri ÅŸaşırtıyor.

EreÄŸli ilçesindeki hayvanseverler tarafından 6 Ekim 2015 tarihinde EreÄŸli Belediyesi Veteriner Ä°ÅŸleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezine tüyleri tamamen dökülmüş  ve aşırı derecede zayıflamış halde getirilen 3 yaşındaki Alman kurdu, yaklaşık 6,5 aylık tedavinin ardından saÄŸlığına kavuÅŸtu.

Ereğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Atilla Bulak, AA muhabirine yaptığı açıklamasında, ilçedeki hayvanseverler tarafından bulunan ileri derecede uyuz ve uyuza bağlı olarak kaşeksi, dermatit belirtileri gösteren 3 yaşındaki Alman kurdunun ölmek üzereyken rehabilitasyon ve bakım merkezine getirildiğini söyledi.

- "Yaşayacağını umut etmiyorduk"

Bakım altına aldıkları köpeÄŸin uygulanan tedaviye olumlu yanıt verdiÄŸini anlatan Bulak, ÅŸunları kaydetti:

"Açıkçası yaşayacağını hiç umut etmiyorduk. Son bir çare olarak tedavi uygulamaya başladık. Köpeğin de bu tedaviye açıkçası fazla reaksiyon vermesi bizleri umutlandırdı. Yaklaşık 6,5 ay süren tedavinin ardından ilk geldiği günkü fotoğrafı ile şimdi çekilen fotoğrafı gösterdiğimizde kimse inanmıyor. Şu anda amacımız bu köpeği yakın bir zamanda sahiplendirmek."

KöpeÄŸin Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’ne ilk getirildiÄŸinde çekilen fotoÄŸraf ile tedavisinin ardından çekilen fotoÄŸraf arasındaki farkı görenler ÅŸaşırıyor.

 
WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo