18 o C Kdz. Ereğli

NAGEHAN TUTUŞ EREĞLİ FM'E KONUK OLDU

8 ay önce kuruldular kazanmadık madalya ve kupa bırakmadılar.

Gündem 1 yıl 10 ay 13 gün 16 saat 4 dakika önce 1606

Haberi Paylaşın

Ereğli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’in hazırlayıp sunduğu Arzu İle Devri Âlem programına konuk olan Geleneksel Türk Okçuluğu Antrenörü Nagehan Tutuş, “8 ay önce ufacık bir kulüp olarak kurduğumuz NG Okçuluk ’un bugün 6 ile 54 yaş arası sporcular ile kocaman bir aile olmasının gururunu yaşadığını söyledi.

19 Madalya ve kupa kazanılan Okul Sporları, Antalya’da yurtlar arasında düzenlenen şampiyonada Türkiye ikinciliği ve Safranbolu’daki bir diğer organizasyonda 13 madalya ve 3 kupa ile sporcularının elde ettiği başarılar ile gurur duyduklarını söyleyen Tutuş, “Okçunun yarışı bitmez. Okçuluk duruş, vizyon, özgüven ve yol arkadaşlığıdır. Şimdi hedeflerimizden biri bir yurt dışı projesi “ dedi.

FESTİVALDE ESKİ SPOR PARKINDAYIZ

Tutuş, Temmuz ayında düzenlenecek festivalde 3 gün boyunca 12.00-16.00 saatleri arasında Eski Spor Parkı’nda bu toprakların ilk Türk okçuları gösteri atışları yapacaklar. Meraklılarına deneme atışları yaptıracağız. Türk okçuluğunu tanıtalım istiyoruz.” ifadelerini kullanırken, Martı Eğitim Kurumlarının Kolej binasındaki spor salonunu kendilerine açtığını ve çalışmalara kısa süre içinde burada devam edeceklerini söyledi. Tutuş, “ Mücadele yeteneğini, stres altında karar verme yeteneğini geliştirmek isteyen herkesi deneme atışlarına beklediklerini dile getirdi.

Programın bir bölümüne katılan NG Okçuluk eğitmenlerinden Geleneksel Savaş Sanatları Eğitmeni Sefa çengelci’de böylesi bir organizasyonun bir parçası olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 8 saat 13 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 16 saat 41 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 10 saat 49 dakika önce ACI HABER
1 gün 1 saat 3 dakika önce TERSANELER BÖLGESİNDE KAZA ; 6 YARALI
6 gün 6 saat 19 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 7 saat 44 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
4 gün 11 saat 19 dakika önce HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?
4 gün 19 saat 32 dakika önce AYRINTILAR BELLİ OLDU!
7 gün 7 saat 27 dakika önce TIR BARİYERLERE ÇARPTI !