Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MÜSİAD başarılı 111 öğrenciyi ödüllendirdi

MÜSİAD başarılı 111 öğrenciyi ödüllendirdi

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de kısa adı MÃœSÄ°AD olan Müstakil Sanayici ve Ä°ÅŸ Adamları DerneÄŸi ÅŸubesince tarafından bu yıl 23’üncüsü gerçekleÅŸtirilen törende EreÄŸli, Alaplı ve Akçakoca’daki okullarda ilk 3’de derece yapan 111 öğrenci ödüllendirildi. 
Hüseyin TatoÄŸlu Kültür Merkezi’nde, saygı duruÅŸunda bulunulması ve Ä°stiklal Marşı’nın söylenmesi ile baÅŸlayan törende konuÅŸan Kdz. EreÄŸli MÃœSÄ°AD BaÅŸkanı Abdülkadir Çınar, eÄŸitime verdikleri öneme vurgu yaptı. Çınar, ÅŸunları kaydetti:
“Ödül törenimizde bu güne kadar bin 652 öğrencimizi ödüllendirerek, elde etmiÅŸ oldukları baÅŸarılarından dolayı kendilerini bir nebze olsun onure etmeye çalıştık. Güçlü Türkiye hedeflerimiz düşünüldüğünde daha fazla çalışmamız ve üretmemiz gerektiÄŸi bu noktada da sizlere büyük görev düştüğü onun içinde kaybedecek zamanımızın olmadığı açıktır. Ãœniversite için gitmiÅŸ olduÄŸunuz illerimizde yurt içinde 86 irtibat noktası olan MÃœSÄ°AD’ ın gençlik kurullarında görev almanız, iÅŸ dünyasında sürekli aktif rol almanız sizlere baÅŸarı saÄŸlayacaktır” dedi. 
Milli EÄŸitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Yönetim Kurulu Ãœyesi Hüseyin Korkut ise öğrencileri verdiÄŸi ödül nedeni ile MÃœSÄ°AD ÅŸubeye teÅŸekkür etti. Zonguldak Valisi ErdoÄŸan BektaÅŸ ise Karadeniz EreÄŸli’den övgü dolu sözler sarf ettiÄŸi sözlerinde şöyle dedi:

“EreÄŸli uzun yıllardır bu etkinliÄŸe uzunca yıllardır ev sahipliÄŸi yapıyor. Åžehirlerde ki geliÅŸmeler tesadüf deÄŸil, bir görünen bir de görünmeyen yüzleri var. Demek ki ne imiÅŸ, arka planda çalışan, emek veren, kafa yoran ve uzun soluklu hesaplar yapan birileri var EreÄŸli’de bu anlamda EreÄŸli kutlanmayı hak ediyor.”

MÃœSÄ°AD Genel BaÅŸkanı Abdurrahman Kaan da ülke ekonomisinin daha iyi noktalara gelebilmesi için üretim ve eÄŸitime daha fazla önem verilmesi gerektiÄŸinin altını çizdi. Kaan, “Dünya’da nerede daha iyi mesleki eÄŸitim var, Türkiye’ye uygulanabilir kısmında yaklaşık bir buçuk sene çalıştık. Biz sadece mesleki eÄŸitimi eÄŸitim olarak deÄŸil, gençlerimizi hem kabiliyetli, hem de nitelikli olarak sahaya sunmak istiyoruz. Bu bakımdan çalışmalarımızı tamamladık. Yaklaşık 70 sayfalık bir yol haritamızı da belirledik. Son düzenlemeleri yapıyoruz, inÅŸallah en kısa zamanda teslim edeceÄŸim. Bilim ve teknoloji alanında ilerlemeliyiz ve yatırımlarımızı artırmalı bir an evvelde tüketen ülke durumundan, üreten ülke durumuna gelmeliyiz. Türkiye’nin gelecekteki söz sahibi olma hedefi olan ulusal hedeflerimiz 2023 ve 2071 hedeflerine ulaÅŸmamızın yolu da buradan geçiyor” diye konuÅŸtu.
Yapılan konuÅŸmaların ardından Kdz. EreÄŸli, Alaplı ve Akçakoca Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürlükleri’ne baÄŸlı okullarını ilk üç derece ile bitirilen öğrenciler tek tek sahneye davet edilerek törene katılan protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.
Törende ayrıca etkinliğe sponsor olan firma yetkililerinde teşekkür belgeleri takdim edildi. MÜSİAD 23. Eğitim Başarı Ödülleri töreni toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

MÜSİAD başarılı 111 öğrenciyi ödüllendirdi

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo