Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Balık tutmak isterken kayalara düştü!

Balık tutmak isterken kayalara düştü!

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde, balık tutmak için gittiÄŸi kayalık bölgede yüksekten düşen yaÅŸlı adamı kurtarmak için seferber olundu.
Edinilen bilgiye göre, Kırmacı Mahallesi Fener mevkisinde ormanlık alandan inerek kayalıklarda balık tutmak isteyen 75 yaşındaki Hayri Onay, oltasını denize salladığı sırada bir anda dengesini kaybederek kayaların arasına düştü.
Durumu gören diÄŸer amatör balıkçılar, kayaların arasında çıkarttıkları yaÅŸlı adamın durumunu 112 saÄŸlık ekiplerine bildirdi. Yaklaşık 3 kilometre yürüdükten sonra yaralı Hayri Onay’ın yanına ulaÅŸan ekipler, yaralıyı patika yoldan çıkarılamayacağını belirlemelerine üzerine Sahil Güvenlik ve EreÄŸli belediyesi Su Altı Kurtarma ve Polis ekiplerine haber verdi.
OlaÄŸanüstü gayretlerin sonrası bota alınan Onay’a, burada hazır bekleyen saÄŸlık personelince ilk müdahale yapıldı. Önce Bozahane Limanında belleyen ambulansa ardındansa EreÄŸli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Hayri Onay’ın tedavisine baÅŸlandığı ve kafasında darbe aldığı için müşahede altında tutulacağı öğrenildi.
Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Balık tutmak isterken kayalara düştü!

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın2
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo