16 o C Kdz. Ereğli

MUHALEFET!.

Gündem 7 yıl 9 ay 24 gün 23 saat 58 dakika önce 1236

Haberi Paylaşın

Ereğli Belediye Meclisinde önergesi kabul edilmeyen CHP, meclis toplantısı sonrası açıklama yaptı. CHP, Belediye Başkanının, “Biz sadece Avrupa 3.olan takımı değil, Çayırlı Ortaokulu ve sportif başarı gösteren her sporcuyu Eylül ayında ödüllendireceğiz. Bunun hazırlığını yaptık.Bugün ki hayır’ın nedeni bu " ifadelerine rağmen meclis sonrası açıklama yapıp ödül üzerinden siyaset yaptı. Aynı CHP, Kabotaj Bayramında İstanbul saldırısı nedeniyle Liman Başkanlığı ve Kaymakamlıkça iptal edilen deniz eğlencelerinden de belediyeyi sorumlu tuttu!.

Ereğli Belediyesi’nin Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda, CHP’li Meclis Üyeleri’nin, Avrupa 3’üncüsü olan Merkez Anadolu Lisesi Kız Futbol takımının ödüllendirilmesi yönünde Meclis’e verdiği önergenin AK Partili üyelerce reddedildiğini belirterek AK Partili üyelerin, başarıyı göz ardı ettiklerini iddia etti.

Oysa CHP verdiği önerge de Türkiye Şampiyonu olan Çayırlı Ortaokulunu göz ardı etmişti. Reddedilen önergeye ilişkin Başkan Uysal’ın “Biz sadece Avrupa 3.olan takımı değil, Çayırlı Ortaokulu ve sportif başarı gösteren her sporcuyu Eylül ayında ödüllendireceğiz. Bunun hazırlığını yaptık. Bunun için zaten ödül vereceğimiz için hayır deniliyor. Biz ilgili takımımızın belediye ziyaretlerinde bunu kendilerine bizzat bildirdik. “ ifadelerine rağmen meclis sonrası yazılı açıklama yapılması siyasetin gereği (!.) olarak yorumlandı.

Önder Gazetesinde yayınlanan habere, Beden Eğitimi Öğretmeni rumuzu ile yapılan “Bizi siyasetinize alet etmeyin lütfen.Sağolsun belediye başkanımız bu süreçte bizi hiç kırmadı. Kendisini ziyaretimizde Eylül ayında sadece bizim takım değil, çayırlı ve ortaokulu ve başarılı sporcuları ödüllendireceği nin sözünü zaten bize verdi.” yorumu dikkat çekti.

KABOTAJ’DA SİYASETE ALET EDİLDİ.

CHP İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, Ereğli Belediyesi’nin 1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı etkinliklerini iptal ettirdiğini iddia etti, yapılanan ise yanlış olduğunu bildirdi.

Ocakcı, açıklamasında, etkinliklerinin belirtilenin aksine ’terör olayları’ nedeniyle iptal edilmediğini öne sürdü. Liman Başkanlığı ve Kaymakamlıkça iptal edilen deniz eğlencelerinden de belediyeyi sorumlu tuttu!.

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 13 saat 17 dakika önce YİNE GÜLÜÇ YİNE OLAY !
6 gün 14 saat 57 dakika önce "ÇOK PİŞMANIM " DEDİ !
6 gün 49 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
1 gün 18 saat 17 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
6 gün 14 saat 18 dakika önce SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ !
1 gün 2 saat 59 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
7 gün 11 saat 26 dakika önce MESLEĞE HEVESİ VARMIŞ !
4 gün 12 saat 11 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !