Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MISIR ÇARŞISI AÇILDI

MISIR ÇARŞISI AÇILDI

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyette bulunan Mısır Çarşısı şubesinin açılışı gerçekleştirildi.


Alınan bilgiye göre Ãœrdün, Fas, Tunus ve Ä°ran gibi ülkelere ihracat yapan; Karadeniz EreÄŸli’de 8, Alaplı’da 1 ve Ä°stanbul’da ise 6 ÅŸubesi bulunan VHP Grup kuruluÅŸu firmanın Ä°stanbul Yolayrımındaki yeni ÅŸubesi törenle hizmete girdi.
Firma sahibi Vahap Akbulut, açılışta yaptığı konuÅŸmada, kaliteli ve hijyen konularını ilke edindiklerini söyledi. Yatırımlarının çoÄŸunu ise Karadeniz EreÄŸli’ye yaptıklarını anlatan Akbulut, şöyle dedi:
“90’lı yıllarda baÅŸlattığımız ticari faaliyetimiz geniÅŸleyerek bugün doÄŸal ürünleri kendi bünyesinde üreterek Türkiye ve Dünya pazarlarına sunmaktayız. Öncelikli ilkemiz kaliteli ve hijyen ürün sunmak oldu. Bugün ilçemizde 8 ÅŸubemiz Ä°stanbul’da da ÅŸubemizde ve ülkenin çeÅŸitli ilçelerinde bayilikler ile hizmet vererek istihdam saÄŸlıyoruz. Fabrikamız Ä°stanbul’da olsa da yatırımlarımızı EreÄŸli’de yaptık. EreÄŸli’de yaşıyoruz, EreÄŸli bizim için olmazsa olmadır. EreÄŸlili olmaktan onur ve gurur duyuyoruz.”
Karadeniz EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası BaÅŸkanı Arslan KeleÅŸ ise Akbulut’a teÅŸekkür ettiÄŸi konuÅŸmasında, “saÄŸladığı yeni istihdam alanları ve katlılardan ötürü size teÅŸekkür ediyoruz. Bu ÅŸehri büyütmemiz gerekiyor. Bu ÅŸehri yeni yatırımcılar ve yeni iÅŸyerleri ile büyütürüz. Bu anlamda, yeni yatırımcıları çok önemsiyoruz ve her zaman yanlarında olduÄŸumuzu belirtmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Edilen dua sonrası kesilen kurdelenin ardından ticaret hane gezildi. TİMS Ajansın organize ettiği törende katılımcılara, açılışa özel çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

MISIR ÇARŞISI AÇILDI

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyette bulunan Mısır Çarşısı şubesinin açılışı gerçekleştirildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo