Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KABAN’DAN VEDA ZİYARETİ

KABAN’DAN VEDA ZİYARETİ

Zonguldak Valisi Ali Kaban’a tevcih edilen Hizmet Ödülü takdim edildi.


ZONGULDAK

Malatya Valiliğine atanan Zonguldak Valisi Ali Kaban’ın, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’e veda ziyaretinde bulunduğu bildirildi. Vali Kaban, ziyarette yaptığı konuşmada, görevi süresince üniversite ile uyum içerisinde başarılı çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi. Üniversitenin, Zonguldak için çok büyük bir değer olduğunu ifade eden Kaban, şöyle dedi:
“Göstermiş olduğunuz başarılı çalışmalar için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Görevde olduğum süre boyunca üniversitemizle birlikte Türkiye’de ilk olan çok güzel projeler gerçekleştirdik. Sayın Rektörümüz, bilimsel çalışmalarla yetinmeyip Zonguldak için pek çok çalışma ve yatırım gerçekleştirdi. İlimiz adına yaptığınız işlerden dolayı size şükranlarımızı sunuyorum.”
ÖDÜL VERİLDİ
Rektör Özer ise Vali Kaban’a Zonguldak ve Bülent Ecevit Üniversitesi için ortaya koyduğu çalışmalardan ve verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Kaban’a, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Haluk Güven, Prof. Dr. K. Varım Numanoğlu ve Prof. Dr. Ş. Hakan Kutoğlu’nun yer aldığı ziyarette BEÜ Senatosunun toplantısında, üniversite Senatosu tarafından Hizmet Ödülü takdim edildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo