Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MAHALLE GEZİLERİ SÜRÜYOR

MAHALLE GEZÄ°LERÄ° SÃœRÃœYOR

Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, hafta sonunu yine mahallelere ayırdı. Güne Belen’de baÅŸlayan Uysal, DaÄŸlar ve Bölücek ile devam ettiÄŸi mahalle gezisini, Hamzafakıhlı’da noktaladı. Önümüzdeki günlerde söz konusu mahalleleri daire müdürleri ile yeniden gezecek olan Uysal, yıllardır kanalizasyon bekleyen DaÄŸlar’a, kanalizasyon müjdesi verdi.

BaÅŸkan Uysal, gün içindeki ilk ziyaretini Belen’e yaptı. Muhtarlar DerneÄŸi BaÅŸkanı Şükrü Kılıç, Sarıkorkmaz Mahalle Muhtarı Ali Kocatürk, Kavakllık Mahallesi Muhtarı Nazif Kaplan ve Uzunçayır Muhtarı Åžaban Özcan’ın da kendisine eÅŸlik ettiÄŸi Belen ziyaretinde, mahalle muhtarı Alaattin Oktay’dan mahallenin sorunlarına iliÅŸkin bilgiler alan Uysal, daha sonra mahalle sakinlerinden gelen talepleri de dinledi.                                      Uysal, öne çıkan yaÄŸmurlama kanallarının temizlenip betonlanması, mahalle giriÅŸindeki yolun geniÅŸletilmesi ve mahalle mezarlığı çevre duvarının yapımı konularının çözümü konusunda gerekenin yapılacağı sözünü vererek mahalleden ayrıldı.

3 MAHALLEYE KANALÄ°ZASYON MÃœJDESÄ°

BaÅŸkan Uysal, DaÄŸlar mahallesi ziyaretinde de mahalle muhtarı Ecvet Åžahin ve mahalle sakinleriyle yaklaşık 1.5 saat süren bir toplantı gerçekleÅŸtirdi.Uysal, bir mahalle sakininin “2010’dan beri kanalizasyon bekliyoruz.” sözü ve bir çok mahalle sakininin de aynı soruna dikkat çekmesi  üzerine mahalle sakinlerine müjde verdi.                                                                                                                    

DaÄŸlar mahallesinin tamamında yaÅŸanan kanalizasyon sorununun çözümü için gerekli keÅŸiflerin yapıldığını ve söz konusu çalışmanın 2015 yılı yatırım programına alındığı söyleyen Uysal, çalışmaların Mayıs ayında baÅŸlayacağını müjdeledi.                                 

BaÅŸkan Uysal,daha sonra  ziyaret ettiÄŸi Bölücek’te Çimenciler Sokak, Hamzafakıhlı ’da ise Karabacak bölgesi içinde aynı müjdeyi verdi. DaÄŸlar’ın yanı sıra söz konusu bölgelerde de çalışmaların Mayıs ayında baÅŸlayacağını müjdeledi.                                            

Bölücek’te mahalle muhtarı Ä°smail ÅžiÅŸman, Hamzafakıhlı’da Recep Çınar ve mahalle sakinleri ile görüşen Uysal, sorunları tek tek not aldığı 4 mahalleyi önümüzdeki günlerde daire müdürleri ile yeniden ziyaret ederek sorunları yerinde görecek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo