Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ 3 PUANLA DÖNÜYOR..

EREĞLİ 3 PUANLA DÖNÜYOR..

EreÄŸli Belediyespor hafta sonu çifte galibiyet sevinci yaÅŸadı. Bal liginde geçen hafta sahasında haftaya lider giren ve galibiyeti kaçırdığı karşılaÅŸmada Kocaelispor ile 1-1 berabere kalan Kdz.EreÄŸli Belediyespor 23.haftada deplasmanda konuk olduÄŸu Ä°stanbul temsilcisi Erokspor’u 4-1 maÄŸlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

Eflatun beyazlılar karşılaÅŸamanın henüz 3.dakikasında 1-0 geriye düştüğü karşılaÅŸmada önce 33. dakikada Ali Efsat Aydın ile beraberliÄŸi yakalarken 42.dakikada Gökhan Hıdır’ın golü ile devreye 2-1 önde girdi. Ä°ikinci yarıda da rakibine oranla daha iyi bir oyun ortaya koyan eflatun beyazlılar 51.dakikada Mahmut BektaÅŸ ve 82. Dakikada OÄŸuz Yalçın’ın golleri ile farka gitti. (4-1)                                               

EreÄŸli Belediyespor bu galibiyetle Kozlu Belediyespor’un VelimeÅŸespor’a 3-2 kaybettiÄŸi haftada rakibi ile puanını eÅŸitledi (28).EreÄŸli Belediyespor bu hafta sonunda Kocaelispor’un ( Bay) olduÄŸu haftada Edirnespor’u 2-1 yenerek bitime 3 hafta kala liderliÄŸe yükselen TekirdaÄŸspor’u konuk edecek.                                                                                                                                              

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo