Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MADENCİLER ŞEHİTLER İÇİN DUA ETTİ

MADENCİLER ŞEHİTLER İÇİN DUA ETTİ

Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde kömür işçileri, Åžehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. yılı dolayısıyla ÅŸehitleri andı.

Türkiye TaÅŸkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessese Müdürlüğü Yeni Servis Kuyusu önünde düzenlenen programda, kömür işçileri, Çanakkale’nin yanı sıra  terörle mücadelede ÅŸehit düşen güvenlik güçleri ile iÅŸ kazalarında hayatını kaybeden maden işçileri için saygı duruÅŸunda bulundu.

Okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından işçiler dua etti. 

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMÄ°S) Genel BaÅŸkanı Ahmet Demirci, yaptığı konuÅŸmada, ÅŸehitleri her zaman gururla andıklarını söyledi. 

Fedakar maden işçisinin ne kadar vefalı olduÄŸunu her fırsatta gösterdiÄŸini dile getiren Demirci, "Kömür işçilerimizle gurur duyuyoruz. Allah onlardan razı olsun. Tüm ÅŸehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum" dedi. 

GMÄ°S Genel Mali Sekreteri Adnan Tıska da Çanakkale’de yazılan destanının hiçbir zaman unutulmayacağını, vatan savunmasının yanı sıra yerin metrelerce altında ekonomiye katkı saÄŸlarken ÅŸehit düşenleri de bir kez daha rahmetle andıklarını kaydetti. 

KonuÅŸmaların ardından madenlerde kaza yaÅŸanmaması dileÄŸiyle kurban kesilmesinin ardından maden işçileri ocaÄŸa girdi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo