Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Maden Suyu Saçta Mucizeler Yaratıyor!

Maden Suyu Saçta Mucizeler Yaratıyor!

Yıpranan saçlarınıza maden suyu ile bakım yaparak canlandırabilirsiniz.

Güneş, kirli hava, havuz suyu, saç boyaları zamanla saçları cansızlaştırıyor ve sağlıksız bir görünüm kazanmasına neden oluyor. Bu durumda, sağlığa birçok faydası olduğu bilinen maden suyundan yardım alabilirsiniz.

Ph seviyesini dengeliyor

Maden suyu kafa derisinde Ph seviyesini dengeleyerek, saçların dökülmesini engellemeye yardımcı olur. Saç için gerekli olan minerallerin düzenli kullanımı sonucunda saçların dökülmesi azalır. Saçlara yapılan maden suyu bakımı ile kısa sürede canlanacaktır.

Saçlar en çok sodyum, demir, florit ve magnezyuma ihtiyaç duyar. Maden suyunda tüm bu vitaminlerin hepsi bulunuyor. Maden suyu, saç tellerini ve özellikle saç köklerini kuvvetlendirir, saçı temizler ve yumuşatır.

Kepeklenmeyi önlüyor

Saç derisi su kaybettiği zaman kepeklenme sorunu yaşanır. Maden suyu, saç derisini nemli tutmaya yardımcı olur ve her zaman kullanabilecek bir üründür.

Saçınızı yıkadıktan sonra saçlarınıza maden suyu sürün ve istediğiniz süre boyunca veya yaklaşık 3-5 dakika saç diplerine masaj yaparak bekleyin. Ardından durulayın.

Maden suyu bakımı saç diplerini güçlendirecek, saça hacim kazandıracak ve güçlü mineral özelliği sayesinde, saçlarınız her zaman daha sağlıklı ve parlak görünecek.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo