Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Maden İşçisi Son Yolculuğuna Uğurlandı!.

Maden İşçisi Son Yolculuğuna Uğurlandı!.

Zonguldak’ta kaçak ocakta meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 48 yaşındaki maden işçisi Soner Tarhan son yolcuğuna uğurlandı.


Edinilen bilgiye göre olay, Kilimli ilçesine bağlı Gelik Beldesinde kaçak olarak işletildiği iddia edilen bir maden ocağında yaşandı. 48 yaşındaki 3 çocuk babası Soner Tarhan kaçak ocak meydana gelen ocakta mahsur kaldı. Yaklaşık 3 saat süren kurtarma çalışmalarının ardından madencinin cansız bedenine ulaşıldı. Yapılan otopsinin ardından madencinin cenazesi hastane morgundan alınarak Gelik Beldesi Ayiçi Mahallesi Yeni Cami avlusuna getirildi. Cuma namazı sonrası madenci için cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Vali Erdoğan Bektaş, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Belediye Başkanları maden işçisinin yakınları ve sevenleri katıldı. Kılınan cenaze törenin ardından işçinin cenazesi defin edilmek üzere aile mezarlığına götürüldü.

Öte yandan madende hayatını kaybeden 48 yaşındaki Soner Tarhan’ın yaklaşık 2 yıl önce özel bir maden ocağından emekli olduÄŸu ve en büyük oÄŸlu Emre Tarhan’ın düğünü için hazırlık yaptığı öğrenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo