Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MAAŞLARI, BAYRAMDAN ÖNCE YATIRDI

MAAŞLARI, BAYRAMDAN ÖNCE YATIRDI

Memur, işçi ve şirket çalışanlarının maaşları hesaplara geçti


Zonguldak ili Alaplı ilçesindeki belediye bünyesinde çalışan memur, işçi ve ÅŸirket çalışanlarının maaÅŸlarının Kurban Bayram’ı öncesi ödendiÄŸi bildirildi.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, bayram sonrası tarihe denk gelen maaş ödemelerini 9 Ağustos Cuma günü itibari ile çalışanların banka hesaplarına yatırdıklarını belirterek şunları kaydetti:
“Bütün personelimize ÅŸimdiden iyi bayramlar ve iyi tatiller diliyorum. Belediye personelimizin Kurban Bayramı sonrasına denk gelen maaÅŸ ödemeleri 9 AÄŸustos 2019 Cuma günü itibariyle hesaplarına yatırdık. Göreve geldiÄŸimiz 2014 yılında ilk iÅŸimiz, personelimizin birikmiÅŸ alacaklarını ödemek ve düzenli olarak maaÅŸlarını vermek oldu. 65 aydır görevdeyiz ve 1 gün bile işçimizin maaşını geciktirmedik. Bunun yanında ÅŸirket personelimizin maaÅŸlarını da yüzde 50’e varan oranlarda artırdık. Personelin hakkını teri kurumadan vermenin en doÄŸru yaklaşım olduÄŸunu düşünüyorum. Alaplı Belediyesi kocaman bir ailedir. Bu vesileyle Personelimizin ve Milletimizin Bayramını kutluyor, saÄŸlık, mutluluk ve huzur içinde nice bayramlar diliyorum.”

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran3
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo