14 o C Kdz. Ereğli

LEZZETTE YENİ ADRESİNİZ ’OKLAVA’

Gündem 7 yıl 7 ay 5 gün 7 saat 27 dakika önce 2829

Haberi Paylaşın

Ereğli’de yeni bir lezzet durağı açıldı. Ereğli’nin en eski ve tarihi çarşılarından biri olan Uzun çarşı sokak’taki Karabük Ekmek Fabrikası yanında “Oklava” adıyla yeni bir lezzet durağı açıldı.

Bugün itibariyle hizmet vermeye başlayan lezzet durağında kadınlar mekân içinde oluşturulan sıcak ve samimi ortamda yapılan hamur işleri Ereğli halkı ile buluşuyor.

İş yeri sahiplerinden Erdal Akgül, açılan iş yeri hakkında şu değerlendirmeyi yaptı;

“Ereğli’ye farklı bir lezzet ve damak tadını sunmak kolları sıvadık ve mekânımızı hazırladık. Sofralarımızda kadınlarımız kendi elleriyle açtıkları gözlemeleri halkımızla buluşturuyoruz. Gözleme çeşitlerimiz peynirli gözleme, başta olmak üzere kıymalı, kaşarlı, patatesli, ıspanaklı, patlıcanlı, patatesli kaşarlı, patlıcanlı kıymalı, ıspanaklı kıymalı gözlemelerimizi halkımızın beğenisine sunuyoruz. Gözleme dışında bulabileceğiniz farklı lezzet ev yapımı mantı, baklava ve katmer tatlısını da tatma imkanına sahipler. Ereğli’de ilk kez farklı bir ürünü de Ereğli halkına sunuyoruz. Müşterilerimizin gözü önünde oluşturulan standımızda gözleme ve mantı türü gıda maddelerini yapıyoruz. En önemli ürünümüz ise ’İskender Gözleme’ olacak. İskender şeklinde yapılacak gözlemelerle müşterilerimize farklı damak tadı sunmayı planladık.”

Giriş ve üst katında oturma grupları olan Oklava hizmet vermeye başladı. Resmi açılış ise önümüzdeki günlerde yapılacak.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 8 saat 8 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
18 saat 20 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 6 saat 21 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 21 saat 14 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 2 saat 48 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 1 saat 49 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 7 saat 42 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
20 saat 56 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 16 saat 26 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 5 saat 15 dakika önce KAZA ; 2 YARALI