Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL ZİYARET TURUNDA

UYSAL ZÄ°YARET TURUNDA

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 2016 yılında gerek hükümetin gerekse belediyenin yapacağı yatırımlarla çok iyi dönem geçireceklerini söyledi.

Uysal, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf Kefalet Kooperatifi ve Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesini ziyaret etti. Uysal sosyal paylaşım sitesinde ziyaretlerine ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı.

"Ä°lçemizin önemli sivil toplum kuruluÅŸları ile bir araya geldim. Ticaret ve Sanayi Odası BaÅŸkanı YaÅŸar Tetiker ve Yönetim Kurulu Ãœyeleri, Türk Metal Sendikası EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Metin Ercan ve Esnaf Kefalet Kooperatifi BaÅŸkanı Hikmet Tezel ve Yönetim Kurulu Ãœyeleriyle birlikte yaptığımız sohbette ilçemizin 2015 yılını deÄŸerlendirirken, 2016 yılından da beklentileri konuÅŸtuk. Belediyemizin ÅŸehrimize yapacağı yatırımlardan projelerden bahsettik. Biz her zaman, ’Bu ÅŸehri birlikte yönetelim’ istiyoruz.  Åžehrimizin beklentilerini biliyorum. Halkımız ÅŸuna inansın ki, ÅŸehrimiz gerek hükümetimizin, gerekse belediyemizin yapacağı yatırımlarla çok iyi bir yıl yaÅŸayacaktır. Yaptığımız tüm görüşmelerin çok olumlu geçtiÄŸini düşünüyorum. Bir kez daha baÅŸkanlarımız ve yönetim kurulu üyesi arkadaÅŸlarımın desteÄŸini hissettim. Hepsine ayrı ayrı teÅŸekkür ediyorum" 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo