Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

“KURTLAR VADİSİ EREĞLİ” 31 MART’TA GÖSTERİMDE

“KURTLAR VADİSİ EREĞLİ” 31 MART’TA GÖSTERİMDE

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Haber Muzip/Şafak Negüzel

Karadeniz Ereğli’de gazeteci Hasan Sarıalp, yine yaptı yapacağını. Aktif gazeteci dönemlerinde Photoshop’u ustalıkla kullanarak yaptığı ‘hayali film’ afişlerine, yıllar sonra yenisi ekledi. Şimdiden söyleyelim, başrolü Hüseyin Uysal’a verilen bu film çok konuşulur.
İçlerinde Anadolu Ajansı’da bulunan farklı basın kuruluşlarında yıllarca haber kovaladıktan sonra Karadeniz Ereğli Belediyesi’nde önemli görevlere imza atan, şimdilerde ise AK Parti’den istifasının ardından Büyük Birlik Partisi’nin ‘yerel adayı’ olan mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın basın danışmanlığını yapan Hasan Sarıalp, “Kurtlar Vadisi Ereğli” adında hayali filmin afişini yaptı.
Aktörler Halil Posbıyık, Erol Şahin, Ali Kaya, Burak Müftüoğlu ve Gökhan Göktaşın oynadığı filmde Hüseyin Uysal’ın “Sonunu düşünemez kahraman olamaz” sözü afişe konulmuş.
Hasan Sarıalp, vizyon tarihini 31 Mart olarak açıkladığı filmin afişini sosyal medyada yayınladı. Kısa sürede çok sayıda beğeni alan paylaşıma mesajlar yazıldı.
DOMBAY DERESİ…
Vizyon filmlerine getirdiği ‘tam isabet’ eleştirileri ile bilinen bir başka gazeteci İzzet Aslanbay’ın da, afişe yorumunda, “eksik bırakmışsın filmin adını dostum. Kurtlar Vadisi Dombay Deresi olmalı” diyerek Uysal’ın kısa süre önce vizyonda girmesi ile hasılat rekoru kırdığı; konusu ise Dombay Deresi’nde geçen “alt” ve “yapı”nın aşkı anlatan filme gönderme yapması dikkat çekti.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran3
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo