12 o C Kdz. Ereğli

KURBAN KESİLEREK KARŞILANDI..

Gündem 8 yıl 9 gün 23 saat 33 dakika önce 3678

Haberi Paylaşın

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde terör örgütü tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırıda yaralanan Jandarma Er Hamza Mutlu (23), tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinden (GATA) taburcu edilmesinin baba ocağına getirildi.

Diyarbakır’ın Hani İlçesinde Jandarma Komutanlığına bombalı yüklü tankerle terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucu başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Mutlu, tedavisinin ardından Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığına ait özel araçla, Kdz.Ereğli Balı Mahallesi Gökme Sokak’taki baba evine getirildi.

KURBAN KESİLEREK KARŞILANDI

Mutlu’yu ailesi, yakınları ile Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığında görevli Deniz Piyade Albay Bülent Oral karşıladı. Baba evine gireceği sırada kurban kesilen Mutlu gazetecilere yaptığı açıklamasında, kafasına darbe aldığı için olay ile ilgili bir şey hatırlamadığını belirterek, "Kafama darbe almışım. Hastaneye gittik arkadaşlarımız, rütbelilerimiz sağ olsun çok ilgilendiler. Allaha şükür birşey olmadı" dedi.

TESKERESİNE 15 GÜN VARMIŞ

Oğlunun askerliğini bitirmesine 15 gün kala terör örgütü tarafından yapılan saldırıda yaralandığını belirten baba Ahmet Mutlu, "Televizyonda duyuyorduk, kendi başına gelince daha farklı bir olay. Allaha şükür, oğlumu Allah bize bağışladı. Yiyeceği ekmek varmış, şükür ediyoruz halimize" ifadelerine yer verdi.

"HEPİMİZİN CANI VATANIMIZA FEDA OLSUN"

3 Çocuk annesi Ömür Mutlu da terör örgütüne tepki göstererek şunları söyledi: "Vatan sağ olsun, hepimizin canı vatanımıza feda olsun. Yeter ki vatanımız sağ olsun. Allahın izniyle biz evlatlarımızı bugünler için büyütüyoruz. Oradakiler kahrolsun, o vatanı bizim vatanımıza girip de yok etmeye çalışanlar kahrolsun. Cenabı Allah’ım onları en kısa zamanda inşallah benim dualarımla yok edecek inşallah. Bizim vatanımıza hainlik yapmak isteyenlere cenabı Allah yok etsin, yok edecek. "

Diyarbakır’ın Hani İlçe Jandarma Komutanlığında 11 Nisan 2016 tarihinde saat 23.10 sularında, kışla içinde lojmanların da bulunduğu Hani İlçe Jandarma Komutanlığı nizamiyesi önünde bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce patlayıcı madde yüklü araç patlatılmıştı.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 10 saat 41 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 1 saat 53 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 5 saat 58 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
1 gün 8 saat 54 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 5 saat 32 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 3 saat 11 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 23 saat 47 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 10 saat 15 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 4 saat 22 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
4 gün 4 saat 3 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !