Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KURAL YÖNETSİN, SİZ KEYFİNİ ÇIKARTIN!

KURAL YÖNETSİN, SİZ KEYFİNİ ÇIKARTIN!

Karadeniz Ereğli’de Profesyonel Apartman ve Site Yönetici Yaşar Kural, “yaptığımız işte donanımlı ve profesyonel olmak çok önemli. Site hayatı içinde insanların birbirleri ile yaşadıkları sorunları psikolojik yönden de ele alarak çözebilmek önemli” dedi.


Alınan bilgiye göre, özellikle son yıllarda toplu yaşam alanlarının çoğalması ile adeta zorunluluk haline gelen “Profesyonel Apartman Yönetici” kabul gören bir iş kolu haline geldi.
Bu alanda Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde hizmet sunan “Kural Apartman ve Site Yönetimi” firması ise kat malikleri ve kiracıların apartman yaşamlarını daha huzurlu ve kolay bir hale getirmek için mesai harcıyor. Aparman ya da sitelerin yönetimi, tarafsız bir kişi tarafından yapıldığı zaman her şey daha otoriter, daha düzenli ve daha iyi bir şekil alıyor.

PROFESYONELLİK… DENEYİM…
Bu yeni iş kolu hakkında Ereğli FM’e bilgiler veren Kural Profesyonel Apartman ve Site Yönetimi firması sahibi Yaşar Kural, toplu yaşam alanlarda iş yükünün azaltmak, verilen hizmetlerin hukuka uygun ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirilmesi için çalıştıklarını söyledi.
En önemli iki unsurun isi profesyonellik ve deneyim olduğunu belirten Kural, “kat mülkiyet sahiplerinin, apartmanda yaşadıkları sorunları profesyonel yöntemler ile çözmek için şirketimizi kurduk. Daha önce görev yaptığım Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları bünyesindeki kurumsal bir firmada ciddi anlamda tecrübe edindik. Bu birikimlerimizi ise kendi işyerimizde sunup vatandaşlara hizmet etmek istedik” dedi.

HİZMET, MADDİYAT, AİDAT…
Kural, Karadeniz Ereğli’nin hızla büyüdüğünü, ilçede site yöneticiliği hususunda açık olduğunu da anlatarak, şu sözlerle konuştu:
“Şirin ilçemiz Karadeniz Ereğli’de böyle bir açık olduğunu biliyorduk. Yapılan çok katlı siteler ve apartmanlarda yaşayan insanlar, yöneticilik hizmetlerini profesyonel şekilde almak istiyorlar. Çünkü kat mülkiyetlerin, komşuları ve dostları ile bazı durumlardan kötü duruma düşmek istemiyorlar. İşin içine hizmet, maddiyat, aidat gibi kavramlar girdiğinde, kişiler arasında bazı durumlar olabiliyor. İşte tam da bu sırada profesyonel yöneticilik hizmeti devreye giriyor.

ARKANIZA YASLANIN, TADINI ÇIKARTIN
Ereğli her geçen gün büyüyor, binalaşma artıyor. Biz ‘Kural’ firması olarak yönetebilecek durumdayız. Personel, ilaçlama, peyzaj, havuz bakım, yangın söndürme sistemleri, güvenlik sistemleri ve daha çok farklı kalemdeki hizmetleri yapabilecek durumdayız. Bir site ya da apartman ile anlaşıldığında, bu saydığım hizmetlerin hepsini bütün halde yapabiliyoruz. Burada yaşan konut sakinlerine, sadece arkalarına yaslanıp hayatın tadını çıkartmak kalıyor.
Biz bunanla da yetinmiyor ‘daha neler yapabiliriz’ üzerinde çalışıyoruz. Örneğin inşaat sonrası temizlik hizmeti verdiğimiz gibi çok kısa süre içinde günlük ev temizliği faaliyetlerine de başlayacağız.

İNSANLARI ÜZMEDEN, KALP KIRMADAN…
Yaptığımız işte donanımlı ve profesyonel olmak çok önemli. Site hayatı içinde insanların birbirleri ile yaşadıkları sorunları psikolojik yönden de ele alarak çözebilmek önemli. Önceki dönemlerde bu yönde aldığımız eğitimler, bitirdiğimiz-yaptığımız işlerden dolayı tecrübe sahibi olmamızdan dolayı; insanları üzmeden, kırmadan profesyonel olarak çözmek asıl gayemizdir. Ki yaşanan en büyük sıkıntıların başında; komşuların birbirleri ile aidat alıp verme, temizlik-peyzaj ve diğer hizmetleri isteyememe ya da hizmet alamama geliyor. Biz ise bu durumlara profesyonel olarak yaklaştığımızda kimsenin kimseyi üzmemelerini sağlıyor ve destek veriyoruz. Bizi bu anlamda tercih etmeliler. Bana istedikleri zaman ulaşabilirler. Biz, gerçek anlamda profesyoneliz.”
Müftü Mahallesi Filtepe Sokakta bulunan Yaşar Kural, kendisinden ayrıca detaylı bilgi almak isteyenlerin 0532 066 67 01 numaralı telefonu arayabileceklerini sözlerine ekledi.

 

KURAL YÖNETSİN, SİZ KEYFİNİ ÇIKARTIN!

Karadeniz Ereğli’de Profesyonel Apartman ve Site Yönetici Yaşar Kural, “yaptığımız işte donanımlı ve profesyonel olmak çok önemli. Site hayatı içinde insanların birbirleri ile yaşadıkları sorunları psikolojik yönden de ele alarak çözebilmek önemli” dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran5
gülücük1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Okan Aykan

30 Ocak 2019 - 21:40

Tebrik ederim kardeşim hayırlı olsun ve de başarıların daim olsun.

Yorum Yazın

Canlı Radyo