Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TEKİN İPTAL KARARINI AÇIKLADI

TEKİN İPTAL KARARINI AÇIKLADI

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, bu ay içinde yapılması planlanan 29. Geleneksel Alaplı Yağlı Pehlivan Güreşlerini, son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle iptal ettiklerini bildirdi.

Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, ülke genelinde de birçok etkinliÄŸin yaÅŸanan terör olaylarından dolayı iptal edildiÄŸini söyledi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Alaplı Yağlı Pehlivan Güreşlerini önümüzdeki yıl çok daha iyi şartlarda ve daha geniş kapsamlı olarak yapmayı planladıklarını belirten Tekin, şunları kaydetti:

"Neredeyse her gün yüreÄŸimize ateÅŸin düştüğü, acının ve üzüntünün kelimelerle tarif edilemeyeceÄŸi bir süreç yaşıyoruz. Birkaç gün önce 16 askerimiz ve hemen ertesi gün 14 polisimizin ÅŸehit olmasının ardından dün ve bugün de birer ÅŸehit verdik. PeÅŸ peÅŸe acıların yaÅŸandığı, ocaklara ateÅŸin düştüğü, milletimizin derin üzüntüler yaÅŸadığı böylesine bir ortamda, bu ay içinde yapmayı planladığımız yaÄŸlı pehlivan güreÅŸlerinin iptal edilmesinin daha uygun olacağına karar verdik. Nitekim ülkemiz genelinde de birçok etkinlik yaÅŸanan terör olaylarından dolayı iptal edilmiÅŸtir. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Alaplı YaÄŸlı Pehlivan GüreÅŸlerini önümüzdeki yıl çok daha iyi ÅŸartlarda ve daha geniÅŸ kapsamlı olarak yapmayı planlıyoruz. Bu vesileyle ÅŸehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize baÅŸsaÄŸlığı ve sabırlar diliyorum."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo