Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KUPA MAÇI ÖNCESİ SÜPER MORAL

KUPA MAÇI ÖNCESİ SÜPER MORAL

Bolu’da hazırlık kampındaki Karadeniz Ereğli Belediyespor, 3-0 geriye düştüğü hazırlık maçında sahadan 3-4`lük galibiyetle ayrıldı.


Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) bu sezon 10. Grup’ta mücadele edecek olan Kdz. Ereğli Belediyespor, 2. hazırlık maçını İzmir BAL Ligi takımlarından Aliağa SK ile oynadı. Rakibi karşısında 3-0 geriye düşen eflatun beyazlılar ilk yarısı 3-1 biten maçta rakibini 4-3 mağlup etmeyi başardı. Eflatun beyazlılarının gollerini Burak Toker (2) Koray Kurt ve Oruj Blashlı attı.
2’DE 2 YAPTI
Öte yandan, Ereğli’nin takımı, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını Şehit Vefa Karakurdu Stadın’da Düzce temsilcisi Çilimli Belediyespor ile yapmıştı. 19 Ağustos’ta oynan maçta Ereğli Belediyespor, rakibini Volkan Uluğ, M. Emin Bakan ve Yaşar’ın golleri ile 3-0 mağlup etmişti.
ŞİMDİ GÖZLER KUPA MAÇINDA
Diğer yandan, 2018-2019 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Tur Maçına çıkacak olan Karadeniz Ereğli Belediyespor’da parola mutlak galibiyet. 
Ereğli ekibi, rakibi 1074 Çankırıspor ile Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacakları maç öncesi, iki hazır maçında alınan galibiyetler ile moral depoladı.  28 Ağustos Salı günü Karadeniz Ereğli’de oynanacak kupa maçı A Spor kanalından canlı verilecek. Şehit Vefa Karakurdu Stadın’da saat 16.30’da oynanacak maçın, A Spor’dan canlı izlenebilecek. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran3
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo