Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KUNAK: EN İYİ DOKTOR SİZSİNİZ

KUNAK: EN Ä°YÄ° DOKTOR SÄ°ZSÄ°NÄ°Z

Kdz.EreÄŸli Belediyesi ve BEÃœ EreÄŸli EÄŸitim Fakültesi iÅŸbirliÄŸiyle düzenlenen konferansta, Opr.Dr.Feridun Kunak, ’SaÄŸlıklı YaÅŸam ve Obeziteyle Mücadele’ konusunda EreÄŸli halkına sunum yaptı.

Kdz.EreÄŸli Belediyesi Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri Müdürlüğü ve BEÃœ EreÄŸli EÄŸitim Fakültesi iÅŸbirliÄŸiyle, ’SaÄŸlıklı YaÅŸam ve Obeziteyle Mücadele’ konulu bir konferans düzenlendi.

Televizyonlardaki saÄŸlık programlarının tanınan ismi ve konusunda uzman bir isim olan Opr.Dr.Feridun Kunak’ın sunumuyla, AKM Sinema Salonunu dolduran EreÄŸli halkına, SaÄŸlıklı YaÅŸam ve Obeziteyle Mücadele konusu anlatıldı.

BAÅžKAN UYSAL’A TEÅžEKKÃœR

Konferansa Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’a teÅŸekkür ederek baÅŸlayan Opr.Dr.Feridun Kunak, ’Yurt dışında konferanslar veriyorum. Bu konferanslara o yörelerin Belediye BaÅŸkanları katılırken ülkemizde bu tür programlara Belediye BaÅŸkanları maalesef yoÄŸunuz diyerek katılmıyorlardı. Ben meslektaşım EreÄŸli Belediye BaÅŸkanımıza teÅŸekkür ediyorum. Bizleri sizlerle buluÅŸturduÄŸu ve en ön sırada takip ettiÄŸi için” dedi.

’EN Ä°YÄ° DOKTOR SÄ°ZSÄ°NÄ°Z’

SaÄŸlıklı yaÅŸamın yolları, kilo vermek, beslenme alışkanlıkları ve spor hareketleri üzerine yaklaşık 1 saat konferans veren Opr.Dr.Kunak, “Åžimdi diyorlar ki kilo vermek için diyet yapıyoruz. Diyetle kilo verilseydi, bu kadar diyet listesi olmazdı. Çare sizsiniz. En iyi doktor sizsiniz. Bedeninizi en iyi tanıyan sizsiniz. Kendinizin doktoru olun, çünkü en iyi doktor sizsiniz” dedi.

Sabah kahvaltısının önemi, faydalı besinler ve insanların yemeklerinde nelere dikkat etmeleri gerektiği konularında katılımcıları bilgilendiren Kunak, faydalı spor hareketlerini de uygulamalarıyla gösterdi.

Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, konferans sonunda Kunak’a çeÅŸitli hediyeler takdim etti, salonu dolduran vatandaÅŸlara da teÅŸekkür etti.

Konferansı, Başkan Uysal ve eşi Sevim Uysal ile birlikte bayanların yoğunlukta olduğu çok sayıda vatandaş takip etti.

Opr.Dr.Feridun Kunak, konferans sonunda,  BaÅŸkan Hüseyin Uysal’ın isteÄŸiyle,  hazırlanan ayrı bir salonda vatandaÅŸların saÄŸlıklı yaÅŸam konularında sorularını yanıtladı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo