Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kripto şüphelisi askerler ve mahrem imamlar…

Kripto şüphelisi askerler ve mahrem imamlar…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak merkezli 7 ilde FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik düzenlenen kripto FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheli, emniyetteki iÅŸlemlerinin ardından Zonguldak Adliyesine sevk edildi. 
Zonguldak Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı tarafından 'ardışık arama' ve 'kripto ÅŸifreleme' yöntemlerini kullanarak haberleÅŸtiÄŸi öne sürülen Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki FETÖ/PDY üyelerine yönelik soruÅŸturma baÅŸlatıldı. Zonguldak Ä°l Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Åžubesi ekipleri, Zonguldak merkezli Ä°stanbul, Bursa, Sakarya, EskiÅŸehir, Düzce, Åžanlıurfa ve KahramanmaraÅŸ'ta 3 gün önce eÅŸ zamanlı operasyon düzenlemiÅŸti. Düzenlenen operasyonlarda haklarında gözaltı kararı verilen 7 şüpheliden teÄŸmen M.D., astsubaylar O.A. ve M.A.A. ve mahrem imamlar M.Ö., E.C. ve S.Åž. gözaltına alınarak Zonguldak Ä°l Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Åžubesi Müdürlüğüne götürülmüştü. 
Sabah saatlerinde emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, sağlık kontrolünün ardından Zonguldak Adliyesine sevk edildi. Şahısların adliyedeki sorgusu sürüyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo