Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KORONAYI YENDİLER, TABURCU OLDULAR !.

KORONAYI YENDÄ°LER, TABURCU OLDULAR !.

Ereğli`de sonucu pozitif çıkan 2 kişi daha taburcu oldu.


EreÄŸli’de Koronavirüs testleri Pozitif çıkan 2 kiÅŸi, tedavi altına alındıkları Özel Anadolu Hastanesinde tedavileri tamamlanarak taburcu edildi. 22 gün tedavi süreci süren ve taburcu olan Gönül Atay (50) eÅŸine gözyaÅŸları arasında sarıldı.

EreÄŸli’ de 22 gün önce rahatsızlanan Gönül Atay (50) ile 7 gün önce hastaneye baÅŸvuran Ferda Sezgin’in yapılan Koronavirüs testleri pozitif çıkmıştı. Gönül Atay 22 gün, Ferda Sezgin’de (32) 7 gün süren tedavisinin ardından alkışlarla taburcu edildi.

Alkışlar arasında taburcu olan ve eÅŸi ile ilk karşılaÅŸmasında gözyaÅŸlarına boÄŸulan Gönül Atay “Çok zor bir süreçti. Doktorlarımızın hemÅŸirelerimizin çalışanlarımızın yardımı ile saÄŸlığımıza kavuÅŸtuk. Herkes evde kalsın” dedi.

7 gün sonra taburcu olmanın sevincini yaÅŸayan Ferda Sezgin ise konuÅŸmasında “Hocalarıma ve hemÅŸire arkadaÅŸlarıma çok teÅŸekkür ediyorum. Bu süreçte yardımcı oldukları için. Her ÅŸey için teÅŸekkür ediyorum” dedi.

Özel Anadolu Hastanesi Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz uzmanı Sarıyya Mammadova ise hastalarının taburcu olmalarından dolayı çok mutlu olduÄŸunu belirttiÄŸi konuÅŸmasında “Ä°nÅŸallah dünyadaki tüm hastalar saÄŸlığına kavuÅŸur” dedi.

22 gün sonra eÅŸi Hamit Atay’ı gören Gönül Atay, hastane içinde sarılamadığı eÅŸine araçlarının başında sarıldı. Atay’ın duygulu anlar yaÅŸadığı ve gözyaÅŸlarına boÄŸulduÄŸu görüldü.

Ä°KÄ° GÃœNDE 4 TABURCU

Özel Anadolu Hastanesinde dün taburcu olan iki kişinin ardından bugünde iki kişinin taburcu edilmesi sevinçle karşılandı.

 

KORONAYI YENDÄ°LER, TABURCU OLDULAR !.

Ereğli`de sonucu pozitif çıkan 2 kişi daha taburcu oldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran8
üzgün6
gülücük3
kızgın3
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo