Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KORONAYA 6 CAN DAHA !.

KORONAYA 6 CAN DAHA !.

Sabah saatlerinde gelen 4 acı habere öğleden sonra 2 can kaybı daha eklendi. Ereğli`de Korona Virüs kaynaklı vefat sayısı 71`e yükseldi.


EreÄŸli’de 1 günde 6 kiÅŸi daha Korona Virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Sabah saatlerinde yaÅŸanan Korona Virüs kaynaklı 4 acı haberle 69’a çıkan ilçedeki vefat sayısı, öğleden sonra gelen 2 ölüm haberi ile 71’e yükseldi.

 

Sabah saatlerinde EreÄŸli’de Korona Virüs kaynaklı 4 vefat yaÅŸanmış, bir süredir EreÄŸli Devlet Hastanesinde tedavi gören ve ilçenin Süleymanlar mahallesinde ikamet ettiÄŸi öğrenilen 77 yaşındaki erkek hasta S.T, Köseler Mahallesinde ikamet ettiÄŸi öğrenilen 74 yaşındaki erkek hasta H.E, Uzun Mehmet Mahallesinde ikamet eden 64 yaşındaki erkek hasta Ä°.B ve Bayat köyünde ikamet ettiÄŸi öğrenilen 71 yaşındaki bayan hasta F.A 'nın vefatları kayıtlara bulaşıcı hastalık olarak geçince ilçede Korona virüs kaynaklı vefat sayısı 69’a  çıkmıştı.

Ereğli Devlet Hastanesinden biri öğleden sonra diğeri ise akşam saatlerinde olmak üzere 2 acı haber daha geldi.

Ä°lçeye baÄŸlı Gülüç Beldesinde ikamet ettiÄŸi öğrenilen 80 yaşındaki  bayan hasta A.M ile Kocaali Mahallesinde ikamet ettiÄŸi öğrenilen 65 yaşındaki erkek hasta Ä°.D hayatını kaybetti.

A.M’nin cenazesi Korona Virüs tedbirleri alınarak gün içinde topraÄŸa verilirken, Ä°.D’nin yarın son yolculuÄŸuna uÄŸurlanacağı öğrenildi.

Son vefatlarla EreÄŸli’de Kasım ayı içinde (27 gün) hayatını kaybedenlerin sayısı 51’e, sürecin başından bu yana geçen sürede ise 71’e yükseldi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün8
şaşkın3
kızgın2
hayran1
gülücük0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo