Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

EREÄžLÄ°'DE BUGÃœN KAYBETTÄ°KLERÄ°MÄ°Z

6 mahalle 1 köyden acı haber var.


Uzunmehmet Mahallesi sakinlerinden; Nurgül BaÅŸdan’ın eÅŸi; Hanife ve Hüseyin BaÅŸdan’ın babaları; Talha ve Ebrar’ın dedeleri; Feriha Özdemir ve Hatice Aydemir’in aÄŸabeyleri; Vedat Özdemir’in kayınbiraderi; Bora,Tayfur ve Orçun Özdemir’in dayıları Ä°smail BAÅžDAN vefat etmiÅŸtir.

 

Kavaklık Mah. Göçmenler Sok. sakinlerinden; Kübra,Döndü,Hasan ve Cihan Engin’in kardeÅŸleri; Nihal,Seval ve Meral’in babaları; AyÅŸe Engin’in eÅŸi; Cihat ENGÄ°N vefat etmiÅŸtir.

 

Köseler Mahallesi sakinlerinden; Nigar Ersoy’un eÅŸi; YaÅŸar Ersoy ,Ä°smail Ersoy,Hava Karaman  ve Kadir Ersoy’un dedeleri Halit ERSOY  vefat etmiÅŸtir.

 

Yunuslu Köyü Avcılar Mahallesi sakinlerinden ; Erol Ak,Ä°smail Ak,Birol Ak, ve Tahsin Ak’ın babaları; Dila Ak,Deha Ak,Tuğçe Ak ve Sena Ak’ın dedeleri TTK'dan  emekli DurmuÅŸ AK vefat etmiÅŸtir.

 

Kırmacı Mahallesi Hasan Canver Caddesi sakinlerinden ; merhum Turan Duman’ın eÅŸi; Rıfat Duman,Sevgi Durgut,Sevinç Duman,Sevim Kartal,Bilge Çelebi ve Rabia Yakar’ın Anneleri AyÅŸe DUMAN vefat etmiÅŸtir.

 

Kdz.EreÄŸli eÅŸrafından;  Rahime Tüfekçi’nin eÅŸi; Merhum Hasan  Tüfekçi, Nejdet Tüfekçi ve Mehmet Tüfekçi’nin kardeÅŸleri; OÄŸuz,Hamdi  ve Ãœmit Tüfekçinin babaları Salim TÃœFEKÇİ vefat etmiÅŸtir.

 

 DaÄŸlar Mahallesi Karkucak Sokak sakinlerinden; Kdz.EreÄŸli  Devlet Hastanesinden emekli Mustafa Oktay’ın eÅŸi; Necmiye BozacıoÄŸlu,Zehra Göktekin,Kübra Göktekin ve Rıza Oktay’ın anneleri Åžerife OKTAY vefat etmiÅŸtir.

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün4
gülücük3
hayran1
şaşkın1
kızgın1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo