Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KORKMAKTA HAKLIYMIŞLAR!!!

KORKMAKTA HAKLIYMIŞLAR!!!

Karadeniz Ereğli’de tek katlı binanın üzerine düşen elektrik direği, hasara yol açtı.


-ÖZEL HABER-

‘İnsan hayatı ucuz mu?’ dedirten olay Zonguldak ili Ereğli ilçesi Emirali köyünde meydana geldi.
Danismentli mahallesinde numara 37’deki tek katlı evde yaşayan Emine Duman, Ereğli FM WhatsApp Haber İhbar Hattı’nı arayarak yaptığı açıklamada, evinin yanında bulunan tahtadan yapılı elektrik direğinin uzun süredir eğilmeye başladığını söyledi.
Dün (17 Ağustos) ise iyiden iyiye kırılmak üzere olduğunu fark ettiği tahta direk için ‘186 elektrik arıza’ hattını arayarak yardım istediğini belirten Duman, kendisine “kayıt açıldı, yarın gelinecek” dendiğini kaydetti.
Korku içinde geçirdiği gecenin ardından sabaha ulaşan Emine Duman, sabah saatlerinden itibaren teknik kişilerin gelmesini beklediğini ancak kimsenin gelmediğini öne sürdü.

KORKULAN OLDU!
Saat 12.30’da ise gürültü ile irkildiğini, yaklaşık 10 metre uzunluğundaki direğin koparak evinin üzerine düştüğünü gördüğünü anlatan Duman, büyük korku yaşadığını söyledi.
Tekrar 186’yı aradığını, elektrik direğinin yıkıldığını ve zamanında gelmedikleri için sitemde bulunduğunu ifade eden Emine Duman, “hayatımız bu kadar ucuz mu?” dedi.   

 

KORKMAKTA HAKLIYMIŞLAR!!!

Karadeniz Ereğli’de tek katlı binanın üzerine düşen elektrik direği, hasara yol açtı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

kızgın4
üzgün2
hayran1
gülücük0
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Cemalettin Bozacıoğlu

18 Ağustos 2019 - 23:50

Dava acabilirsin...

Bozkurt Halit

18 Ağustos 2019 - 23:49

Bu Ülkede Kim işini Doğru Yapıyorki Savcılığa Suç Duyurusunda Bulunsun Aradığına Dair Saatlerini Verip Kayıtlardan Çıkar Hasarını Karşılatir en azından

Hasan Tuntas

18 Ağustos 2019 - 23:49

Anca birinin cani yaninca gelirler arkadaslar.mahallemizde 3tane direk nerdeyse 90 derece yatik defalarca aradik arza actirdik ne gelen war ne giden.yaziklar olsn odedigimiz faturalar vergiler HARAM ZEHIR OLSUNNNNNNN

Yorum Yazın

Canlı Radyo