14 o C Kdz. Ereğli

BARİYERLER ONARILDI

Gündem 8 yıl 16 gün 7 saat 29 dakika önce 1466

Haberi Paylaşın

Ereğli’deki Devrek yol ayrımındaki yaşanan kazalar nedeniyle zarar gören köprülü kavşak koruma bariyerleri karayolları ekiplerince onarıldı.

Kdz. Ereğli Devrek yol ayrımı mevkisinde 2013 yılında yapılan köprülü kavşağın kazalar nedeniyle zarar gören koruma bariyerleri karayolları ekiplerince bakım ve onarımdan geçirildi.

Bilindiği gibi 2013 yılında yapılarak hizmete açılan köprülü kavşak’ın açılmasının ardından geçen süreçte birkaç aracın köprüden uçması ile yaralamalı kazalar meydana gelmiş, kazaların ardından zarar gören koruyucu bariyerler ile ilgili onarım ve bakım çalışmaları yapılmamıştı. Kamuoyunda yayalar içinde güvensiz olarak gösterilen kavşakta koruma bariyerlerinin onarılmasının ardından bir süre önce karayolları tarafından köprünün belirli bir kısmında başlatılan takviye bariyerlerin köprünün tamamına yapılmasının yanı sıra köprünün aydınlatılması isteniyor.

KÖPRÜ AYDINLATILMALI

Konuyla ilgili konuşan sürücüler , “Köprülü kavşağın açılışından bu yana aydınlatılması noktasında henüz bir çalışma başlatılmış değil, köprülü kavşağın aydınlatılmaması nedeniyle sürücülerimizde zaman zaman zor anlar yaşamaktadır. Kdz. Ereğli’nin girişindeki köprünün bir an önce aydınlatılmasını istiyoruz” şeklinde konuştular.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 8 saat 9 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 9 saat 21 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 3 saat 26 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 3 saat önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 39 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 21 saat 15 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 7 saat 43 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
4 gün 5 saat 22 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
3 gün 1 saat 31 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
6 gün 6 saat 29 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !