Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Namusu için öldürmüş…

Namusu için öldürmüş…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde mesai arkadaşını pompalı tüfekle katleden İsmail Ç, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, ilçede sabah saatlerinde meydana gelen olayda, İsmail Ç. (53), iş arkadaşı Nazım A’yı (44) pompalı tüfek ile 4 el ateş ederek başından ve göğsünden vurdu. Nazım A, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Alaplı Devlet Hastanesi’ne kaldırılsa yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
YAKALANDI
Olaydan sonra yaya olarak kaçmaya çalışan cinayet zanlısı İsmail Ç, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinin tamamlanmasının ardından İsmail Ç, ekip aracına bindirilerek adliyeye götürüldü. Bu sırada İsmail Ç’nin yakınları gazetecilere tepki gösterse de polis olaya müdahale etti. İsmail Ç’nin yakınları, gazetecilere “adam mahvoldu. Düzgün yazın. Adamın hayat bitti. İşinden oldu, ekmeğinden oldu, ailesinden çoluğundan çocuğundan oldu’ diyerek olayı anlatmaya çalıştı. Yaşanan olayda hayatını kaybeden Nazım A’nın yapılan otopsisinden sonra cenazesinin ailesine teslim edildiği öğrenildi.
BİR SENEDİR HUSUMET DEVAM EDİYORMUŞ
Diğer yandan iki şahsın arasında husumetin bir senedir devam ettiği iddia edildi. İsmail Ç. ile Nazım A, kısa süre önce de tartışarak karakolluk olduğu öne sürüldü. Cinayetten sonra ise İsmail Ç’nin emniyetteki ifadesinde cinayeti namus nedeni ile işlediğini söylediği öğrenildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın3
üzgün2
gülücük0
hayran0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo