Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KONSER İPTAL…

KONSER İPTAL…

ŞAHİN, ÜZÜCÜ HABERLER ÜZERİNE GENÇLİK KONSERİNİ ERTELEDİ


AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, Yeni Zelan’da da Müslümanlara yönelik terör saldırısı; Kuzey Irak’ta bölücü terör örgütü tarafından 2 askerin şehit olması ve 8 askerimizin yaralanması olayları sonrası bu gün gerçekleşecek olan gençlik konserinin ertelediği bildirildi.
AK Parti SKM’den yapılan yazılı açıklama aynen şöyle:

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, partisinin Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Saadet Oruç ve Karadenizli Sanatçı Tahsin Taşkın ile birlikte Kdz. Ereğli sahilinde basın açıklaması yaptı.
Şahin Yeni Zelan’da Cuma Namazı sırasında 50 Müslümanın katledilmesi ve Kuzey Irak’ta bölücü terör örgütünün saldırısı sonucu 2 askerin şehit olması ve 8 askerimizin de yaralanması nedeniyle bu gün gerçekleşecek olan Gençlik Konseri’ni erteleme kararı aldı. Tüm İslam Alemi ve Türkiye’de derin bir acı yaşanırken Kdz. Ereğli’de daha önceden planlanmış bir organizasyonu ertelediğini dile getiren Şahin, her iki saldırıyı da kınayarak terör örgütlerini lanetledi. Şahin açıklamasında şunları söyledi; “Bilindiği üzere Yeni Zelanda’da iki ayrı camiye Cuma Namazı sırasında yapılan terör saldırı ile 50 Müslüman kardeşimizin şehit olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Ayrıca Kuzey Irak’ta bölücü terör örgütü ile mücadele eden iki kahraman askerimizin şehit olduğunu ve 8 askerimizin de yaralandığını üzüntü ile öğrendik. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. İslam düşmanlarını ve bölücü terör örgütlerini lanetle kınıyoruz. Gelişen bu olaylar neticesinde bu gün gerçekleştirmeyi planladığımız gençlik konserimizi 27 Mart tarihine erteliyoruz. Allah bu tür acıları ne ülkemize nede İslam Alemi’ne bir daha yaşatmasın. Müzik severleri ise yine aynı yerde 27 Mart Çarşamba günü konserimizde buluşmaya davet ediyoruz.”

 

KONSER İPTAL…

ŞAHİN, ÜZÜCÜ HABERLER ÜZERİNE GENÇLİK KONSERİNİ ERTELEDİ

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
kızgın3
üzgün1
hayran0
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
subaşı meydan

18 Mart 2019 - 01:39

Tarihi ayar çekti,Hüseyin Uysal AKP'ye:)) Felekleri sastı,3 gün teşkilat kendisine gelemez artık:))

Korkusuz fatih

17 Mart 2019 - 14:57

Ya bırak yemişim ertelemesini yok y4ni zelanda yok şehit varmış bunların hepsi palavra göz boyaması oy alınmak için 1 gram askerlerimize muslumanlarimiza üzülduysen ne olayım olan bize oluyor akp işte ne olacak

Tarık köksal

17 Mart 2019 - 13:28

Okul varken konsermi olur

Yorum Yazın

Canlı Radyo