14 o C Kdz. Ereğli

Komutan, Emniyet Müdürü Ve Jandarma Komutanını Ziyaret Ettiler

Gündem 7 yıl 4 ay 16 gün 18 saat 10 dakika önce 1747

Haberi Paylaşın

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Garnizon Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma teşkilatına taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Garnizon Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığına taziye ziyaretinde bulundu.

Başkan Hüseyin Uysal, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Karadeniz Bölge Komutanı Deniz Kurmay Albay Aykut Manioğlu, Emniyet Müdürü Fahri Küçük ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Tufan’a taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi.

“HER ZAMAN ASKER VE POLİSİMİZİN YANINDAYIZ”

Başkan Uysal, ziyaretlerde yaptığı konuşmada terörle mücadelede Kdz.Ereğli halkı olarak her zaman asker ve polisin yanında olduklarının mesajını verdi.

Uysal; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm terör örgütlerine karşı Milli Seferberlik ilan ettiği bir dönemden geçiyoruz. Bugüne kadar terörle mücadelede bir çok evladını şehit vermiş olan Kdz.Ereğli, son olarak da Emniyet Müdürümüz Vefa Karakurdu’yu İstanbul’daki hain saldırının ardından şehit verdi. Şunu bilsinler ki, bizi bölmeyi, parçalamayı, yıkmayı, korkutmayı asla ve asla başaramayacaklar. Kdz.Ereğli Belediyesi ve halkımız adına dayanışmamızı göstermek için bugün sizlerleyiz, her zaman asker ve polisimizin yanında olacağız” dedi.

Karadeniz Bölge Komutanı Deniz Kurmay Albay Aykut Manioğlu, Emniyet Müdürü Fahri Küçük ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Tufan, ziyaretleri için Başkan Uysal ve beraberindekilere teşekkür etti.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 1 saat 53 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 17 saat 5 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 21 saat 10 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 20 saat 44 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 18 saat 23 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 14 saat 59 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 1 saat 27 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 19 saat 34 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !