Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KOKOREÇ HIRSIZLIĞI

KOKOREÇ HIRSIZLIĞI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ta, tezgahtaki kokoreçleri çalan hırsıza çaÄŸrıda bulunan iÅŸyeri sahibi, “hırsızlık yapmasına gerek yoktu. Canı kokoreç çektiyse gelsin biz karnını doyururduk" dedi. 
Edinilen bilgiye göre GazipaÅŸa Caddesi Dörtyol Sokaktaki bir restoranda kokoreç tezgahının başına geçen usta, hazırlıklarını yaptıktan sonra bir süreliÄŸine ayrıldı. Tezgahın boÅŸ olduÄŸunu fırsat bilen hırsızlık zanlısı bir süre etrafı kolaçan etti. Ardından bölgeden ayrılan zanlı ikinci geliÅŸinde tezgahın üzerinde bulunan kokoreç parçasını alarak hızla iÅŸ yerinin önünden uzaklaÅŸtı. Yaklaşık on dakika süren bekleyiÅŸin ardından tezgahın başına tekrar gelen zanlı bu kez de büyük kokoreç parçasını tek bir hamleyle alarak kayıplara karıştı. Bir süre sonra tezgahın başına gelen görevli tezgahın boÅŸ olduÄŸunu fark ederek durumu iÅŸyeri sahiplerine bildirdi. 
Bir gecede üç bin lira zarar 
İşyeri çalışanlarından Birol Altunkaya, gazetecilere konuşmasında şunları söyledi:
“Yaklaşık 22.30 civarlarıydı. ÅžiÅŸlere taktığımız iki top kokorecimiz çalındı. Yaklaşık bir ay önce yine aynı ÅŸekilde hırsızlık gerçekleÅŸtirilmiÅŸti. Birkaç tane zanlı var. Bu ÅŸekilde iÅŸ yerlerine dadandılar. Bu kokoreci çalan kiÅŸi bıçakla küçük küçük doÄŸraması lazım. MeÅŸakkatli iÅŸ. Ä°ki top kokorecimiz on dakika arayla çalındı. Olay bundan ibaret. ArkadaÅŸlar da içerideymiÅŸler. Ancak zanlı o kadar hızlı hareket etmiÅŸ ki yoldan geçerken elini uzatıp alıyor. Bu tür hırsızlık olaylarına caydırıcı cezalar verilmesini istiyoruz. Çünkü kaybımız bin lira. Zaten ben gecede bin lira para kazanamıyorum ki bin lira ÅŸu an zararım var. Burada 11-12 kiÅŸi çalıştırıyoruz. Bu sefer işçiye para veremedik. Allah kendisini ıslah etsin. Gelsin desin ki kokoreç çalmak yerine karnının aç olduÄŸunu söylesin. Patronumuz Emel Hanım ve eÅŸi zaten günde en az 15 gariban doyuruyoruz. Gelip kokoreç yiyeceÄŸini söylese biz kendisinin karnını doyururduk. Elini vicdanına koysun. Dün gece zararım bin lira. Yaklaşık bir ay önce de iki top çalındı. Yaklaşık 6 bin lira zararım var. 2-3 işçimin aylık parası. Gece vardiyasında olan işçilerimin parasını çalmış oldu.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo