Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KOK BATARYASI DEVREYE ALINACAK

KOK BATARYASI DEVREYE ALINACAK

Erdemir, yeni kok bataryasını 2023 yılında devreye alınacak.


Erdemir, yeni kok bataryasını 2023 yılında devreye alınacak.

Türkiye’nin en büyük entegre yassı çelik üreticisi Erdemir, enerji verimliliÄŸini ve üretim kapasitesini artırmak amacıyla çalışmalarını hızlandırdı.

 Bu kapsamda yeni kok bataryası için saha çalışmalarına baÅŸlayan Erdemir, yüksek teknolojik özelliklere sahip dördüncü bataryasını 2023 sonunda devreye almayı planlıyor.

1965 yılından bu yana ürettiÄŸi yüksek kalitedeki yerli çelikle Türkiye sanayisine katkı saÄŸlayan Türkiye’nin ilk entegre yassı çelik üreticisi Erdemir, enerji verimliliÄŸini, üretim kapasitesini ve performansını artıracak yatırımlarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Erdemir’in kuruluÅŸundan bu yana aralıksız hizmet veren birinci ve ikinci bataryalarının yerini alacak olan, yıllık 800 bin ton kapasiteli dördüncü kok bataryasının Cumhuriyet’in 100’üncü yılında devreye alınması hedefleniyor.

Yüksek teknolojiyle donatılacak   Sorumlu üretim ve sürdürülebilirlik anlayışıyla yatırımlarını planlarken, mevcut en iyi teknikleri (EU Best Available Techniques- BAT) ve çevresel etkilerini dikkate alan Erdemir’in dördüncü kok bataryası, toz toplama filtre sistemleri ve yüksek seviye otomasyonu gibi birçok yüksek teknolojik özelliÄŸe sahip olacak. Yeni batarya, ÅŸirketin çevre performansını artırırken, ithal kok alımının azaltılmasını da saÄŸlayacak.

Erdemir, 2023-2024 döneminde de verimliliğe yönelik yeni yatırımları devreye alacak.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Sezer yüksel

11 Ocak 2023 - 12:39

Kapesite artirilsin çok güzel ama Zonguldak çocuğu neden alınmıyor torpiller havada uçuşuyor Zonguldak göcveriyor bunlarında yaz gasteci arkadaş anket yapsınlar erdemire kaç kişi Zonguldaklı hadi görelim bence %80disaridan gelme sayın belediye başkanımız bile söylüyor neden Zonguldak çocukları ise alinmiyor iyi çalışmalar erdemr e kackez form biraktigimi bile sayamiyorum hiç bir şekilde olumlu olumsuz dönen yok bunu hiçbir gasteci yaşamıyor erdemirin havasını soluyan Ereğli Alaplı ilçeleri işçi alımına gelince yok iyi çalışmalar

Yorum Yazın

Canlı Radyo