Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÖNÜLLÜ EREĞLİ FM'E KONUK OLDU

GÖNÜLLÜ EREĞLİ FM'E KONUK OLDU

ERMED Başkanı Doğan Gönüllü Ereğli FM`in canlı yayın konuğu oldu.


Karadeniz EreÄŸli Dijital Medya ve Gazeteciler DerneÄŸi (ERMED) BaÅŸkanı DoÄŸan Gönüllü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde EreÄŸli FM’de yayınlanan Canlı Frekans programının canlı yayın konuÄŸu oldu.

Arzu Tekin ve Yusuf Zobar’ın sorularını yanıtlayan Gönüllü, “ ERMED olarak, basın sektöründe yaÅŸanan sıkıntıların ancak dayanışma kültürü içinde çözülebileceÄŸi inancındayız. . Gerek yazılı basın, gerekse internet, iÅŸitsel ve görsel medya türlerinin tamamının baÅŸta ekonomik olmak üzere hayati sorunlarla boÄŸuÅŸtuÄŸu, basın emekçilerinin özlük haklarının her gün daha da kısıtlı bir hal aldığı, editoryal özgürlüğün giderek erozyona uÄŸradığı bu sıkıntılı günlerde, mesleki dayanışma her zamankinden daha önemli .”dedi.

Canlı yayına telefon ile baÄŸlanan Avrasya Medya Ä°letiÅŸim Konfederasyonu BaÅŸkanı Åžakir Gürel’de ,medya sektörünün içinde bulunduÄŸu sıkıntılara dikkat çekti, Basın Kanunu’nda deÄŸiÅŸiklik öngören teklifin yeniden deÄŸerlendirilmesini istedi.

Aynı zamanda Ãœnye Ordu Ä°letiÅŸim DerneÄŸi BaÅŸkanı olan Gürel, “ EreÄŸli ve Ãœnye il olma mücadelesi veriyor.81 il sayısı 100’e çıkacaksa Ãœnye ve EreÄŸli Ä°l olmayı hak eden ilçelerdir. Biz gazeteciler hak savunucuları ve mücadele insanlarıyız. Kalemimiz gücü yetmiyorsa kendimizi ortaya koyarız ”dedi.

Bu arada geçtiÄŸimiz günlerde tek başına ayakta kalma mücadelesi veren kadının hayatını anlatan “Cemile hanım” isimli belgeselin yönetmeni Alihan ErbaÅŸ da canlı yayına baÄŸlanarak belgeselin hikâyesi anlattı. ErbaÅŸ, Gönüllü, Tekin ve Zobar’ın  belgeselin EreÄŸli’de de gösterime girmesi isteÄŸine olumlu yanıt verdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo