Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KIZILAY’DAN TEŞEKKÜR

KIZILAY’DAN TEÅžEKKÃœR

Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Müdürü Selim Alan, EreÄŸli!de düzenlenen kan bağışı kampanyasıyla Kızılay’a katkı saÄŸlayan BeÅŸiktaÅŸ, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor taraftar derneklerine teÅŸekkür edip plaket verdi.  


Müdür Alan, Kızılay EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Yusuf Oktay ve Kızılay Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Adem Sali ile birlikte BeÅŸiktaÅŸ Taraftarları DerneÄŸinde Dernek BaÅŸkanı Tarkan Adik, Galatasaray Taraftarları DerneÄŸi BaÅŸkanı Cevdet Öztürk, Fenerbahçe Taraftarları DerneÄŸi BaÅŸkanı Serdar Özbek ve Trabzonspor Taraftarları DerneÄŸi BaÅŸkanı Sadık Mercan ile bir araya geldi. 
Alan, taraftar derneklerinin düzenlediÄŸi kan bağışı kampanyasında 329 ünite kan alındığını bununla birlikte de 79 ünite ’Türk kök’ projesi kapsamında kök hücre bağışı aldıklarını, katkılarından dolayı 4 taraftar derneÄŸi baÅŸkan ve yöneticilerine teÅŸekkür ettiÄŸini söyledi.  
4 taraftar derneği adına açıklamada bulunan Trabzonspor Taraftarları Derneği Başkanı Sadık Mercan ise birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdikleri bu tür etkinliklerin bundan sonra da devam edeceğini kaydetti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo