Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İLÇE İLÇE ASAYİŞ RAPORU..

İLÇE İLÇE ASAYİŞ RAPORU..

Zonguldak’ta, Ä°l Jandarma Komutanlığı’nca belirlenen ’Günlüaylar Büi’ yayınladı.

Zonguldak Ä°l Basın Müml;uml;uml;uo;nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karadeniz EreÄŸli, Alaplı, Devrek, Kilimli ve Çaycuma’da meydana gelen asayiÅŸ olayları ve olayların meydana geliÅŸine iliÅŸkin aktarılan bilgiler ÅŸu ÅŸekilde:

MERKEZ İLÇEDE ARAÇTAN HIRSIZLIK
Karaman Beldesinde, 06.11.2015 güml;t 10.45 sıralarında L.A. isimli ÅŸahıs müata bulunarak kendisine ait 67 AN 575 aracın garajda park halinde bulunduÄŸu esnada araçta takılı vaziyette bulunan let ışıkların yerinden sökü suretiyle çalınmış olduÄŸunu beyan etmiÅŸtir. Olay yerinde yapılan inceleme ve araÅŸtırmada olayın aydınlatılmasına yönelik iz ve emareye rastlanılmamıştır. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile olay fail ya da faillerinin yakalanması için tahkikata baÅŸlanılmıştır.

MERKEZ İLÇEDE TRAFİK GÜİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA
KardeÅŸler Köyü 06.11.2015 güml;t 21.00 sıralarında A.Ä°. isimli ÅŸahsın (105 promil) alkollürak araç kullandığı Zonguldak Jandarma 1. Trafik Timi tarafından tespit edilmesi üzerine, olay hakkında Cumhuriyet Savcısı’na bilgi verilmiÅŸ olup, alınan talimatı ile şüpheli hakkında trafik güvenliÄŸini tehlikeye sokma suçundan iÅŸlem yapılmış olup, ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

ALAPLI’DA ŞÜPHELÄ° ÖLÃœM
Ortacı Köyünde 08.11.2015 günü saat 10.40 sıralarında köy muhtarı müracaatta bulunarak Ä°stanbul ilinde ikamet etmekte olan ve Ortacı köyünde de evi bulanan Ä°.Ö. isimli ÅŸahsın yakınları tarafından arandığını ve Ä°.Ö. isimli ÅŸahıstan Cuma günden bu yana kendisinden haber alamadıklarını bu sebeple kendisinden eve bakılmasını istemeleri üzerine muhtarın Ä°.Ö. isimli ÅŸahsın evine gittiÄŸi eve gittiÄŸi esnada Ä°.Ö. isimli ÅŸahsın yatağında ölü olarak bulduÄŸunu beyan etmesi üzerine olaya müdahale edilmiÅŸtir. Meydana gelen olay hakkında Cumhuriyet Savcısı’na bilgi verilmiÅŸ olup, alınan talimatı doÄŸrultusunda OYÄ° timi ile birlikte olay yerinde gerekli inceleme ve araÅŸtırmalar yapılmıştır. Ä°.Ö. isimli ÅŸahsın cenazesi kaldırıldığı Alaplı Devlet Hastanesinde yapılan otopsi sonucu ölüm nedeninin kalp krizinden olduÄŸu deÄŸerlendirilmekte olup, kesin sonucun tespiti için Ä°.Ö. isimli ÅŸahsın kalp, beyin ve ciÄŸerlerinden alınan örnekler Ankara adli tıp morg grup baÅŸkanlığına gönderilmiÅŸtir. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile tahkikata baÅŸlanılmıştır.

ALAPLI’DA TEK TARAFLI YARALANMALI TRAFÄ°K KAZASI
Çayköy Köyünde, 07.11.2015 günü saat 01.30 sıralarında S.T. isimli ÅŸahıs sevk ve idaresindeki 67 SN 560 plakalı aracı ile Alaplı ilçesi istikametinden Gürpınar köyü istikametine seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle aracın direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yolun saÄŸ kenarında bulunan elektrik direÄŸine çarpması sonucu kaza meydana gelmiÅŸtir. Kazada yaralanan araç sürücüsü S.T. ve araçta yolcu olarak bulunan Ö.T. isimli ÅŸahıslar sevk edildiÄŸi Çaycuma Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerini müteakip taburcu edilmiÅŸlerdir. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile araç sürücüsü şüpheli olarak ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

ÇAYCUMA’DA KİŞİYE VE HATIRASINA HAKARET
Filyos Beldesinde, 06.11.2015 günü saat 09.45 sıralarında A.K. isimli ÅŸahıs tartıştığı G.B. isimli ÅŸahsa hakaret ettiÄŸi maÄŸdurun beyanından anlaşılmıştır. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

ÇAYCUMA’DA KAÇAK YAPILAÅžMAYA DAÄ°R DÄ°ÄžER KABAHATLER
Helvecılar Köyünde, 06.11.2015 günü saat 20.00 sıralarında E.Ö. isimli şahsın 1 dönümlük müşterek arazi üzerine yetkili kurumdan izin almadan, ahır yapmak amacıyla beton döktürdüğü devriye ekibi tarafından tespit edilmiştir. Kaçak yapılaşma ile ilgili tanzim edilen tutanak idari yaptırım uygulanmak amacı ile kaymakamlık makamına gönderilmiştir.

ÇAYCUMA’DA TEHDÄ°T
Saltukova Beldesinde, 06.11.2015 günü saat 18.00 sıralarında N.B. isimli ÅŸahsın tartıştığı ve eski eÅŸi P.K. isimli ÅŸahsı telefonla arayarak tehdit ettiÄŸi maÄŸdurun beyanından anlaşılmıştır. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

ÇAYCUMA’DA TEHDÄ°T
Sandallar Köyünde, 06.11.2015 günü saat 20.00 sıralarında E.C. isimli ÅŸahsın tartıştığı ve komÅŸusu olan B.A. isimli tehdit ettiÄŸi maÄŸdurun beyanından anlaşılmıştır. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

ÇAYCUMA’DA KİŞİYE VE HATIRASINA HAKARET
Helvacılar Köyünde, 06.11.2015 günü saat 21.30 sıralarında Ö.K. isimli ÅŸahıs arazi anlaÅŸmazlığı nedeniyle tartıştığı Z.K. isimli ÅŸahsa hakaret ettiÄŸi maÄŸdurun beyanından anlaşılmıştır. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

ÇAYCUMA’DA TEHDÄ°T
Temenler Köyünde 07.11.2015 günü saat 20.45 sıralarında M.G. isimli ÅŸahıs tartıştığı M.M. isimli ÅŸahsi tehdit ettiÄŸi maÄŸdurun beyanından anlaşılmıştır. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

ÇAYCUMA’DA TEHDÄ°T
Filyos Beldesinde, 08.11.2015 günü saat 09.00 sıralarında R.D. isimli ÅŸahsın tartıştığı B.K. isimli ÅŸahsı tehdit ettiÄŸi maÄŸdurun beyanından anlaşılmıştır. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

ÇAYCUMA’DA EVDEN HIRSIZLIK
Muharremşah Köyünde, 08.01.2015 günü saat 09.00 sıralarında Ö.Ç. isimli şahıs müracaata bulunarak, iki katlı olan evinin birinci katının pencere camından kimliği belirsiz kişi yada kişilerce girilmek suretiyle evin bütün odalarının dağıtıldığı ve bahse konu evde yangın olayının meydana geldiğini beyan etmesi üzerine olaya müdahale edilmiştir. Olay yerinde OYİ timi ile birlikte yapılan inceleme araştırma ve tanık beyanlarına göre eve giren Ö.Ç. ve R.B. isimli şahıslar olduğu tespit edilmiş olup, şahısların alınan ifadelerinde eve hırsızlık için girdiklerini hiçbir şey bulamadıkları için de evi ateşe verdikleri tespit edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile şüpheliler ifadelerinin alınmalarını müteakip serbest bırakılmışlardır.

ÇAYCUMA’DA TEK TARAFLI YARALANMALI TRAFÄ°K KAZASI
Kayabaşı Köyünde, 06.11.2015 günü saat 14.15 sıralarında R.P. isimli ÅŸahıs sevk ve idaresindeki 67 NH 159 plakalı aracı ile Devrek istikametinden Zonguldak istikametine (Zonguldak karayolunun 30. km) seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle aracın direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yolun kenarında bulunan aÄŸaçlara çarpması sonucu kaza meydana gelmiÅŸtir. Kazada yaralanan araç sürücüsü R.P. ve araçta yolcu olarak bulunan M.P. isimli ÅŸahıslar sevk edildiÄŸi Çaycuma Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerini müteakip taburcu edilmiÅŸlerdir. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile araç sürücüsü şüpheli olarak ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

DEVREK’TE EVDEN HIRSIZLIK
Tabaklar Köyünde, 06.11.2015 günü saat 19.50 saatleri arasında D.G. isimli ÅŸahıs müracaatta bulunarak kendisine ait ikamet ettikleri evde 06.11.2015 günü saat: 09.00-19.00 saatleri arasında hırsızlık olayı olduÄŸunu ve çekmecede bulunan (2) adet çeyrek ve 6000 Tl paranın çalınmış olduÄŸunu beyan etmiÅŸtir. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile olay fail ya da faillerinin yakalanması için. tahkikata baÅŸlanılmıştır.

DEVREK’TE KAYIP ÅžAHIS
BurhanoÄŸlu Köyünde, 06.11.2015 günü saat 07.00 sıralarında K.Åž. isimli ÅŸahıs, kızı olan F.Åž. (Kadın 1998 D.lu) isimli ÅŸahsın saat 06.00 sıralarında evde bulunan özel eÅŸyalarını da alarak evden ayrıldığını, tekrar geri gelmediÄŸini ve kaybolduÄŸunu beyan etmiÅŸtir. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile tahkikata baÅŸlanılmıştır.

DEVREK’TE KASTEN YARALAMA
ÇaydeÄŸirmeni Beldesinde, 07.11..2015 günü saat 18.00 sıralarında C.Ç. isimli ÅŸahıs tartıştığı H.K. isimli ÅŸahsı yumruk vurmak suretiyle yaraladığı maÄŸdurun beyanından anlaşılmıştır. MaÄŸdur, sevk edildiÄŸi Devrek Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından taburcu edilmiÅŸtir. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

DEVREK’TE RESMÄ° BELGEDE SAHTECÄ°LÄ°K
ÇaydeÄŸirmeni Beldesinde, 07.11..2015 günü saat 19.00 sıralarında J.Trafik Timinin yapmış olduÄŸu kontrolde O.Ö. isimli ÅŸahsın abisine ait sürücü belgesindeki fotoÄŸrafını çıkartarak kendisinin fotoÄŸrafını yapıştırarak kullandığı tespit edilmiÅŸtir. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

DEVREK’TE KAYBOLMA
İsabeyli Köyünde; 07.11.2015 günü saat 21.00 sıralarında M.K. isimli şahıs müracaatta bulunarak kızı P.K. isimli şahsın kimseye haber vermeden saat 10.00 sıralarında kendisine ait özel eşyalarını da alarak evden ayrıldığı ve tüm aramalara rağmen kendisine ulaşılamadığı babasının beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.

GÖKÇEBEY’DE TÃœRK PARASINDA SAHTECÄ°LÄ°K
Bakacakkadı Beldesinde, 07.11.2015.2015 günü saat 07.00 sıralarında B.A. isimli ÅŸahsın çalıştığı akaryakıt istasyonuna para bozdurmak için gelen A.Ö. isimli ÅŸahıs sahte (100) TL. para verdiÄŸi, iÅŸletme sahibinin paranın sahte olduÄŸunu tespit ederek bildirmesi üzerine, olaya müdahale edilmiÅŸtir. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla şüpheli ÅŸahıs ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

EREÄžLÄ°’DE GÖREVÄ° KÖTÃœYE KULLANMA
Ormanlı Beldesi Çömlekçi köyünde, 06.11.2015 günü saat 11.00 sıralarında Çömlekçi Köyünde faaliyet gösteren S.S. Çömlekçi Ve B.DoÄŸancılar Koop. BaÅŸkanı M.Ö. isimli ÅŸahsın genel kurul toplantılarını yapmaması nedeniyle kooperatifin zarara uÄŸradığı, yönetim kurulu üyesi H.S. isimli ÅŸahsın beyanından anlaşılmıştır. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

EREÄžLÄ°’DE HAKKI OLMAYAN YERE TECAVÃœZ
Yazıören Köyünde, 06.11.2015 günü saat 10.00 sıralarında K.A. ve N.D. isimli ÅŸahıslar arazi anlaÅŸmazlığı nedeniyle husumetli olduÄŸu H.A. isimli ÅŸahsa ait bahçeye tel örgü çekmeleri ve direk dikmeleri sonucu hakkı olmayan yere tecavüz olayı meydana geldiÄŸi maÄŸdurun beyanından anlaşılmıştır. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile şüpheli ÅŸahıslar hakkında hakkı olmayana yere tecavüz suçundan iÅŸlem yapılmış olup, ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakılmışlardır.

EREÄžLÄ°’DE TEHDÄ°T
DaniÅŸmentli Köyünde,  06.11.2015 günü saat 15.30 sıralarında U.B. isimli ÅŸahsın tartıştığı ve aralarında daha önceden husumet olan M.D. isimli ÅŸahsı tehdit ettiÄŸi maÄŸdurun beyanından anlaşılmıştır. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

EREÄžLÄ°’DE DÄ°ÄžER KABAHATLER
Kıyıcak Mahallesinde, 06.11.2015 günü saat 14.30 sıralarında A.Y. isimli şahsın işletmekte olduğu otobüs ile seyyar satıcılık yaptığı işletmenin iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatının olmadığı tespit edilmesi üzerine ilgili kurum tarafından cezai işlem yapılmak üzere tanzim edilen evraklar Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığına gönderilmiştir.

EREÄžLÄ°’DE HIRSIZLIK
Kıyıcak Mahallesinde, 08.01.2015 günü saat 01.00 sıralarında S.G. isimli ÅŸahıs müracaata bulunarak motosikletinin çalındığını beyan etmiÅŸtir. Yapılan araÅŸtırmada motosikleti çalan F.K., Y.E,Y. ve S.Y. isimli ÅŸahıslar otoban polisi tarafından motosiklet ile birlikte yakalanarak Erenler Ä°lçe J.K.lığına teslim edilmiÅŸtir. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile şüpheliler 08.11.2015 tarihinde adli makamlara çıkarılmak üzere Sakarya/Erenler Ä°lçe J.K.lığınca gözaltına alınmışlardır.

EREÄžLÄ°’DE TEK TARAFLI YARALANMALI TRAFÄ°K KAZASI
Toyfanlı Köyünde, 05.11.2015 günü saat 19.45 sıralarında E.K. isimli ÅŸahıs sevk ve idaresindeki motosikleti ile Ormanlı köyünden Toyfanlı istikametine seyir halindeyken ceviz aÄŸacının yolun görüşünü kapatması nedeniyle dikkatsizlik sonucu kaza meydana gelmiÅŸtir. Kazada yaralanan sürücü E.K ve yolcu olarak bulunan H.K. isimli ÅŸahıslar sevk edildiÄŸi Kdz. EreÄŸli Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerini müteakip taburcu edilmiÅŸlerdir. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile tahkikata baÅŸlanılmıştır.

KÄ°LÄ°MLÄ°’DE TÃœTÃœN MAMULLERÄ°NÄ°N TÃœKETÄ°LMESÄ°
Türkali Köyünde, 07.11.2015 günü saat 23.00 sıralarında umuma açık yerde yapılan kontrolde Ç.C. isimli şahsın işletmesinde tütün mamullerinin tüketilmesine izin verdiği, işletmede çalışan şahısların da kimliklerini bildirmediği tespit edilmiş olup, iş yeri hakkında tanzim edilen evraklar, idari yaptırım kararı uygulanmak üzere Kilimli Kaymakamlığına gönderilmiştir.

KOZLUDA KAYIP ÅžAHIS
Uzungüney Köyünde, 05.11.2015 günü saat 23.30 sıralarında R.E. isimli ÅŸahıs, kızı olan M.E. isimli ÅŸahsın saat 22.00 sıralarında evde bulunan özel eÅŸyalarını da alarak evden ayrıldığını, tekrar geri gelmediÄŸini ve kaybolduÄŸunu beyan etmiÅŸtir. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile tahkikata baÅŸlanılmıştır.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo