Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KIZILAY'DAN 2023 ADET AŞURE !

KIZILAY'DAN 2023 ADET AÅžURE !

Ereğli Türk Kızılay şubesi 2023 adet aşure dağıtımı gerçekleştirildi.


Karadeniz EreÄŸli Türk Kızılay ÅŸubesi tarafından Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla 2023 adet aÅŸure dağıtımı gerçekleÅŸtirildi. 


Eski Emniyet Müdürlüğü karşısındaki otoparkta gerçekleÅŸtirilen AÅŸure Dağıtım etkinliÄŸine Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Ak Parti EreÄŸli ilçe baÅŸkanı Ä°brahim Sezer, önceki dönem Belediye baÅŸkanı Murat sesli, önceki dönem Ak Parti Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, EreÄŸli Ä°lçe Müftüsü Sabri Kütükçü, Kızılay EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı KürÅŸat Yağız, Kızılay gönüllüleri ve vatandaÅŸlar katıldı. 
AÅŸure dağıtım etkinliÄŸi ile ilgili olarak açıklamada bulunan Türk Kızılay’ı EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı KürÅŸat Yağız “AÅŸure; barış, kardeÅŸlik ve dayanışmayı simgeleyen bir etkinliktir. İçeriÄŸine uygun olarak bağışçılarımızca alınan malzemeler yine gönüllülerimizce piÅŸirilip dağıtıldı. Tüm bağışçılarımıza ve etkinliÄŸimize katılanlara teÅŸekkür eder, mübarek Muharrem ayını kutlarız” dedi.
Dev kazanda hazırlanan aşureler Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve Ereğli Müftüsü Sabri Kütükçü'nün katıldığı programla vatandaşlara ikram edildi.
AÅŸure dağıtımında EreÄŸli Kızılay Ä°lçe baÅŸkanı KürÅŸat Yağız’ın kızı Elif Yağız'ın yaÅŸ pastası kesilerek doÄŸum günü kutlandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo