Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ CHP 'DE KONGREYE DOĞRU

EREÄžLÄ° CHP 'DE KONGREYE DOÄžRU

Ali Kocamanoğlu, CHP İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.


 

EreÄŸli Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ä°lçe BaÅŸkan Yardımcısı Ali KocamanoÄŸlu, “CHP 38. OlaÄŸan Ä°lçe Genel Kurulunda Ä°lçe BaÅŸkanlığına CHP Delegesinin teveccühü ile adayım” dedi.

KocamanoÄŸlu’nun Parti binasında gerçekleÅŸtirdiÄŸi BaÅŸkan adaylığı açıklama toplantısına, kalabalık partilinin katıldığı gözlendi.

KocamanoÄŸlu’nun kapıda karşıladığı delege ve partililerin bazıları ise salonun dolması nedeniyle dışarıda kaldı.

CHP’li olmanın “Aydın, örnek, mücadeleci, demokrasi” olduÄŸunu belirten KocamanoÄŸlu, konuÅŸmasını şöyle sürdürdü:

DESTEKLERE TEÅžEKKÃœR ETTÄ°

“Çünkü biz mücadele azmimizi; SavaÅŸ meydanlarında kurulmuÅŸ Atatürk milliyetçiliÄŸini ilke edinmiÅŸ Türkiye sevdalısı devrimci kuva-i milliye ruhunu taşıyan Cumhuriyet Halk Partisi ilkelerinden almaktayız. Yaklaşık 4 yıldan beri ilçe örgütümüzde Ä°lçe BaÅŸkan Yardımcılığı, Ä°lçe EÄŸitim SekreterliÄŸi ve Parti Okulu EÄŸitmenliÄŸi yapmaktayım. Görevlerim gereÄŸi hemen hemen hepinizle mahalle ve öbek çalışmalarında olsun, sandık sorumluluÄŸu ve sandık güvenliÄŸi eÄŸitimi sebebi ile olsun çok defa görüş alışveriÅŸinde bulundum. Bu süreçlerde de verdiÄŸiniz destek için her birinize ayrı ayrı teÅŸekkür ederim. Gençlik yıllarımda aldığım siyasi kültürümü daha da geliÅŸtirerek atalarımdan bana miras çocuklarıma emanet taşıdığım partimin Ä°lçe BaÅŸkanı adayı olarak karşınızdayım.

NEDEN ADAY OLDU?

KocamanoÄŸlu, Ä°lçe baÅŸkanlığına aday olmasının gerekçelerini sıralarken; örgütlenme çalışmalarına hız vermek, toplumun bütün kesimlerine ulaÅŸmak, bölge sorunlarının sözcüsü olmak, çiftçi-dar gelirli-küçük üretici-esnafın tercümanı olmak, ilçenin daha yaÅŸanır bir kent olması için çabalamak, yerel yönetimlerin, sivil toplum kuruluÅŸlarının ve kentin menfaatleri doÄŸrultusunda seslerini duyurabilmek maddelerini söyledi. 

“HEP BÄ°RLÄ°KTE ÇALIÅžACAÄžIZ"

CHP’li olmanın sorumluluÄŸunu taşıdığını ifade eden KocamanoÄŸlu ÅŸunları kaydetti:

“Liyakati emeÄŸi öne çıkartacak bir anlayışla ötekisi olmayan bir örgütün var olması için arkadaÅŸlarımla hep birlikte çalışacağız. Günümüzde eski yöntem ve usullerle siyaset yapmak artık mümkün deÄŸildir. Örgütümüz; Atatürk ilke ve devrimlerini özümsemiÅŸ ideolojimize baÄŸlı iktidar mücadelesine canla baÅŸla katkı sunacak temsilciler istiyor.  Bunun için parti bilincini almış eÄŸitimli donanımlı kadrolar gerekiyor. Toplum artık siyasetçilerden konuÅŸmak,  mazeret üretmek, karşıtlık üzerinden algı yaratmak deÄŸil var olan sorunlar üzerinden çözüm üretmelerini beklemektedir. Çünkü siyaset toplumun sorunlarına yönelik çözüm üretme sanatıdır. Çünkü Siyaset; Sosyolojinin temel kaynaklarından biridir. Günümüz Sosyolojisinin sorunlarını anlamak, yeni açılımlar yapmaktan geçer.”

"DELEGENÄ°N TEVECCÃœHÃœ Ä°LE ADAYIM”

6 Ağustos 2023 Pazar günü yapılacak kongrede delege iradesine ipotek konulamayacağını savunan Kocamanoğlu, konuşmasını şöyle tamamladı:

“KiÅŸilerin ve isimlerin seçimini deÄŸil partimizi ve ilçe örgütümüzü daha aydınlık yarınlara taşıyacak; liyakatli ve çaÄŸdaÅŸ düşünceye sahip kadroların seçimini yapacağız.  EmeÄŸin en yüce deÄŸer olduÄŸuna inanan CHP delegesi haktan, hukuktan, adaletten, emekten ve Aydınlık Türkiye’den yana tercihini yapacaktır. Buna inancımız tamdır.  Çünkü bizler otel lobilerinde deÄŸil savaÅŸ meydanlarında kurulmuÅŸ CHP delegesinin iradesine kimsenin ipotek koyamayacağına inanıyoruz. Bu nedenle tecrübem, birikimim ile 6 AÄŸustos 2023 Pazar Günü yapılacak CHP 38. OlaÄŸan Ä°lçe Genel Kurulunda Ä°lçe BaÅŸkanlığına CHP Delegesinin teveccühü ile adayım.”

Bazı sivil Toplum KuruluÅŸ baÅŸkan ve temsilcilerinin de izlediÄŸi toplantıda, KocamanoÄŸlu’nun konuÅŸması alkışlandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo