Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KIZI, HABERLERE TEPKİ GÖSTERDİ

KIZI, HABERLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Zonguldak ili Ereğli ilçesinde ‘evinde ölü bulundu’ haberine ilişkin gazetecileri arayan ölen kişinin kızı, haberde anlatılan bazı ayrıntıların eksik olduğunu bildirdi.


Alınan bilgiye göre, evinde olduÄŸu sırada bir anda fenalaÅŸan 67 yaşındaki Müfit Bindal, yaÅŸamanı yitirdi. Bunun üzerine yapılan haberler sonrası gazetecileri arayan 31 yaşındaki kızı Rana Bindal Öçal, çıkan haberlerde belirtildiÄŸi gibi babası Müfit Bindal’ın yalnız olmadığını, 55 yaşındaki annesi Fatma Bindal ile birlikte yaÅŸadığını söyledi.
Kendisinin ise ailesi ile birlikte bir üst sokakta oturduğunu anlatan Rana Bindal Öçal, şu sözlerle konuştu:
“Çıkan haberlerde babamın yalnız yaÅŸadığı belirtildi. Halbuki annem ve babam uzun yıllar birlikte yaşıyorlar. Olayın olduÄŸu gün ise annem sünnet olan oÄŸlumu ziyaret etmek için bana geldi. Bir müddet sonra eve döndüğünde babamı o ÅŸekilde gören annem Fatma Bindal, durumu saÄŸlık ekiplerine bildirdi. Yapılan incelemede hayatını maalesef kaybettiÄŸi belirlenen babam, Safa Camisi’deki EreÄŸli Belediyesi Cenaze Hizmetleri’nin olduÄŸu birime götürüldü.
‘Babamın yalnız yaÅŸadığı’ yönünde çıkan yazılar sonrası annem bu durumdan olumsuz etkilendi. 35 yıllık hayat arkadaşını kaybetmenin acısını yaÅŸayan annem, birde bu yazılardan sonra ayrıca üzüldü. Åžeker hastalığı bulunan annemi sakinleÅŸtirmeye çalışıyoruz.”
KALP KRÄ°ZÄ° DEĞİL “DOÄžAL ÖLÃœM”
Öte yandan Rana Bindal Öçal, bir süredir nefes darlığı çeken basanın ölüm raporunda “doÄŸal ölüm” yazdığını da sözlerine ekleyerek, “babam ve annem uzun yıllar birlikte yaÅŸadılar. Haberlerden sonra anneme ‘siz boÅŸandınız mı?’ diye sordular. Bu annemi çok üzdü. Haberin doÄŸrusu bu ÅŸekildedir” dedi.         

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
üzgün1
gülücük0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo