Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK İSTİYOR !

KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK İSTİYOR !

Posbıyık, Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu`na destek istiyor.


Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, CumhurbaÅŸkanlığı seçiminin 2. Tura kalmasının ardından kent merkezinde Millet Ä°ttifakı’nın ortak adayı Kemal KılıçdaroÄŸlu’na destek için açtığı 4 ayrı seçim ofisinin ardından çarşı-pazar dolaÅŸarak halktan destek istiyor.

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık ve eÅŸi Kadın Gücü Kooperatifi BaÅŸkanı Neriman Posbıyık, çarşı-Pazar dolaÅŸarak 2. Tur CumhurbaÅŸkanlığı seçimlerinde Millet Ä°ttifakı’nın ortak adayı Kemal KılıçdaroÄŸlu’na destek istiyor.

BaÅŸkan Halil Posbıyık, CumhurbaÅŸkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından kent merkezinde 4 ayrı seçim ofisi açmış ve ekipleriyle birlikte saha çalışmalarına yoÄŸun bir ÅŸekilde baÅŸlamıştı. Hafta sonu çarşı içi, Erdemir caddesi ve Cumartesi pazarında esnaf ziyaretlerinde bulunan BaÅŸkan Posbıyık, Pazar günü seçim ofislerinde halkla görüştü, bugünde EreÄŸli pazarını dolaÅŸtı, KılıçdaroÄŸlu’na destek istedi.

BaÅŸkan Posbıyık’ın eÅŸi Kdz. EreÄŸli Kadın gücü Kooperatifi BaÅŸkanı Neriman Posbıyık ta hafta sonu Subaşı pazarı, Ormanlı Beldesi, Kızılcapınar Köyü ve Kepez pazarını dolaÅŸarak KılıçdaroÄŸlu’na destek istedi.

Gezilerde Deva Partisi İlçe Başkanı Handan Aktimur, İyi Parti Milletvekili Adayı Yiğitcan Yıldırım, CHP önceki dönem İlçe Başkanları Sevdekar Aras ve Muhammet Arslan, belediye meclis üyeleri, Millet İttifakı bileşenleri, Türkiye Gönüllüleri ve Kılıçdaroğlu gönüllüleri de yer aldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
kızgın3
hayran2
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo