Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AÇILIŞA ÖZEL FIRSATLAR !

AÇILIŞA ÖZEL FIRSATLAR !

Kdz. Ereğli Özel Polinom Kişisel Gelişim Kursu Kurucu Temsilcisi Kerem Sağır, Ereğli FM`e konuk oldu.


Kdz. EreÄŸli Özel Polinom KiÅŸisel GeliÅŸim Kursu Kurucu Temsilcisi Kerem Sağır, EreÄŸli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’in hazırlayıp sunduÄŸu Arzu ile Devri Alem Programının canlı yayın konuÄŸu oldu.

“Türkiye’nin en iyi çıkış yapan eÄŸitim kurumu ve olanaklarını EreÄŸli ve çevresi ile buluÅŸturmanın heyecanını yaÅŸadıklarını söyleyen Sağır,  “Polinom’da  Ultra Vip EÄŸitim, Poli Analiz ile KiÅŸilik ve Meslek Testi, Poli4K ile Video Tekrar Dersleri, Polikoç ile Haftalık Aylık Takip, Poliplus ile KiÅŸiye Özel Soru Bankası, Polikütüphane ile 400 bin Soruluk Havuz, Polideneme Kulübü ile Yıllık 60 Deneme, Polionline, Sömestr Tekrar Kampı ve Tercih Poli analiz sistemi ile her öğrencinin çalışma ÅŸeklini belirleyip, deneme sınavı ile eksiklikleri görüp çalışma planı belirlediklerine vurgu yaparak, “Öğrenciler koçluk hizmeti alıyor. Veli rehberlik sistemi üzerinde çalışıyoruz.”dedi.

 Sağır, “Bir dönemde 60 deneme . 80 saat özel ders. Poli video ile tekrar dersleri. 400 bin soruluk havuz. Tüm  konuların tek tek anlatımı. EÄŸitimde yüz yüze eÄŸitimi ve dijital platformu birleÅŸtiriyoruz. Açılışa özel Avantajlı fiyatlarımız var. Velilerimiz avantajlı fiyatlarımız ile artık eÄŸitime servet ödemeyecek.”ÅŸeklinde konuÅŸtu.

BURSLULUK SINAVI 27 MAYIS’TA

Sağır  Polinom’da Bursluluk Sınavının  Ã¼lke genelinde olduÄŸu gibi Karadeniz EreÄŸli’de de 27 Mayıs’ta gerçekleÅŸeceÄŸini söyledi.Sağır, Sınav birincisine 3  % 100 ikincisine  % 50  üçüncüsüne ise % 25 burs olanağı saÄŸlanacağını da ifade etti.

EN BÃœYÃœK DÜŞMAN HEYECAN VE STRES

Sağır, “Ölçü sadece sınav deÄŸildir, çocuklar bir sınavdan daha deÄŸerlidir.” Ä°fadesini kullandığı canlı yayında, “ Ne kadar çok soru o kadar çok pratik. Ailelerde en az çocuklar kadar stresli olabiliyor. stresten uzak dursunlarki  çocukları rahatlatsın. Sınavın kilit noktası çalışmaktır. Aile ve eÄŸitimciler destekleyec,  Biraz kadercide olmamız gerekiyor. Kaygı yüksek olursa hata çok olur.”ifadelerine de yer verdi.

ERKEN KAYIT AVANTAJI

Sağır erken kayıtlar için Müftü Mahallesi Yazar İlhami Soysal Caddesindeki 3 nolu binanın birinci katında hizmete giren Polinom Eğitim Kurumlarına bizzat müraacat edilebileceği gibi (0372) 323 60 60 ve (0501) 063 04 67 nolu telefonlardan detaylı bilgi alınabileceğini söyledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo