Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KESTANECİ'DE MİRAS OLAYI !

KESTANECÄ°'DE MÄ°RAS OLAYI !

Pompalı tüfekle evinin önünde havaya ateş açtı.


Olay, 28 Aralık gecesi Kestaneci Mahallesi Merkez Sokak’taki bir aile apartmanında meydana geldi.

İddiaya göre, G.H., aynı binada yaşadığı ve aralarında miras kalan dairelerin paylaşımı nedeniyle husumet bulunan kuzeni Gizem Haşhaş ile ailesine hakaretler ederek pompalı tüfekle önce balkonundan, ardından da sokağa çıkarak havaya 3 el ateş açtı.

Olayda yaralanan olmazken, güvenlik kamerasına yaÅŸananların sesleri yansıdı. Kamera kaydında G.H.’nin küfrettiÄŸi ve silah sesleri duyuldu. Gizem HaÅŸhaÅŸ ve ailesi G.H.'den ÅŸikayetçi oldu. G.H., polis tarafından gözaltına alındıktan sonra adli kontrol ÅŸartıyla serbest bırakıldı.

‘SÃœREKLÄ° HAKARETLERDE BULUNUYOR’

Can güvenliÄŸi olmadığını söyleyen Gizem HaÅŸhaÅŸ, "Çok koktuk ailemle evde oturuyorduk bir anda silah sesleri yükseldi. Amcamın oÄŸlu kuzenim G.H.’nin pompalı tüfekle evime saldırdığını gördüm. Polis ekiplerini aradım hemen olay yerine geldi. Kendisinden ÅŸikayetçi oldum. 1 gün gözaltında tutulduktan sonra serbest kalmış. Binamız ve giriÅŸ çıkışlarımız ortak olduÄŸu için sürekli evin önünde sözlü tacizde bulunuyor. Hakaretlerde bulunuyor tehditler savuruyor. Bunlara boyun eÄŸmek zorunda kalıyoruz ailem ve benim can güvenliÄŸimiz tehlikede” dedi.

O DA ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

G.H. de iddialarla ilgili, “Ben de kendilerinden ÅŸikayetçi oldum. Åžu an süreç savcılıkta devam ediyor. Bu konu ile ilgili konuÅŸmak istemiyorum” ifadelerini kullandı.

 

KESTANECÄ°'DE MÄ°RAS OLAYI !

Pompalı tüfekle evinin önünde havaya ateş açtı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın2
hayran1
üzgün1
gülücük0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo