Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AÇILIŞA ÖZEL FIRSATLAR EVİDEA ZONGULDAK'TA !

AÇILIŞA ÖZEL FIRSATLAR EVİDEA ZONGULDAK'TA   !

Evidea, 2024 yılının da ilk mağazasını Zonguldak`ta açtı.


Güçlü organizasyon yapısı ve deneyimli kadrosuyla ev ve yaÅŸam sektörünün lider markalarından olan Evidea, tüketici dostu maÄŸazalarına bir yenisini daha ekledi. 4 Ocak PerÅŸembe günü Zonguldak 67 Burda AVM’de 47. maÄŸazasını açan Evidea, 2024 yılının da ilk maÄŸazasını tüketicilerle buluÅŸturdu. 

Perakende maÄŸaza zinciri ile büyümeye devam ederken ev ve yaÅŸam ürünleri kategorisinde hizmet veren Evidea, tüketici dostu maÄŸazalarına bir yenisini daha ekledi. 4 Ocak PerÅŸembe günü Zonguldak 67 Burda AVM’de maÄŸazasını açan Evidea, Türkiye genelinde 47 maÄŸazaya ulaÅŸmış oldu.

4 Ocak tarihinden itibaren Zonguldak’ta tüketicilerle buluÅŸan Evidea, aynı zamanda açılışa özel de bir kampanya sunuyor. 4-14 Ocak tarihleri arasında geçerli olan kampanyada, elektrikli ev aletleri dışındaki tüm ürünlerde her 1000 TL ve üzeri alışveriÅŸ yapanlara anında 200 TL indirim saÄŸlıyor.*

2024 yılının ilk maÄŸazasını Zonguldak’ta açmanın mutluluÄŸunu yaÅŸadıklarını belirten Evidea Pazarlama Direktörü Sevde Yıldırım; “Zonguldak uzun zamandır radarımızda olan bir ilimizdi. 2024 yılının ilk, Evidea’nın ise 47. maÄŸazasını Zonguldak’ta açmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bu yıl içinde 16 yeni maÄŸaza açmayı hedefliyoruz.” diye konuÅŸtu.

*İndirim elektrikli ev aletleri dışında tüm ürünlerde geçerlidir.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo